Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Rommelmarkt Bijloke op zondag 4 juni

24 mei 2023

Rommelmarkt Bijloke op zondag 4 juni


Op 4 juni vindt in de wijk Bijloke opnieuw een rommelmarkt plaats. Tussen 7 en 16 uur gaan bezoekers op ontdekkingstocht tussen de verschillende kraampjes. Alle info via zottegem.be/rommelmarkt-bijloke.

De rommelmarkt op de Bijloke is ondertussen een vaste traditie in de wijk. Ook bezoekers van buiten de Bijloke snuisteren tussen verborgen schatten. Iedereen geniet er ook van een namiddag vol animatie en verfrist zich nadien aan de bar.

Door de organisatie van de rommelmarkt krijgen de sociale contacten in de wijk een enorme boost. Het evenement brengt zowel jong als oud naar buiten. Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Laat het dan zeker weten aan LDC Egmont, want vele handen maken licht werk. De organisatie van het evenement is een mooi voorbeeld van hoe de samenwerking tussen de buurtbewoners en LDC Egmont, JOW, Lejo en SHM Denderstreek, leidt tot een sterke en samenhangende buurt.

Nieuwe leden gezocht

“Als lid van het Bijlokecomité kijk ik enorm uit naar de rommelmarkt deze zomer. Onze wijk terug doen opleven en elkaar leren kennen, daarvoor werd het wijkcomité opgericht. Bij deze ook een warme oproep aan jongere inwoners van onze wijk. Zit je te broeden op verfrissende ideeën of leuke evenementen? Word dan lid van ons comité, zo kunnen we ook voor onze jongste inwoners een leuke buurt uitbouwen”, zegt Désy Van Den Berge.

Inschrijven

Meer info en inschrijven via ldcegmont@ocmw.zottegem.be of 09 364 56 95. Alle info via zottegem.be/rommelmarkt-bijloke.