Cultuur, sport en vrije tijd

De Bouwdoos Velzeke

In de zomer van 2022 wordt de Penitentenlaan in Velzeke tijdelijk omgetoverd tot bruisend dorpsplein vol activiteiten. Lees er hier alles over.

Bibliotheek

De stadsbibliotheek is gevestigd in het Kasteel van Egmont. Klik hier voor de openingsuren, de historiek en het aanbod van de bib.

Cultuurcentrum Zoetegem

CC Zoetegem is het culturele hart van Zottegem. Zin in een culturele avond uit? Kijk hier voor het aanbod, de programmatie en alle praktische info.

Erfgoed en musea

Onze musea, het stadsarchief en het Centrum voor Streekgeschiedenis waken over het erfgoed van onze stad.

Evenementen en uitjes

Wat te doen in Zottegem? Er zijn steeds tal van leuke activiteiten te beleven in onze stad. Voor jong én oud, ontdek hier de tofste uitjes!

Jong in Zottegem

Zottegem zet volop in op de jeugd, de toekomst van onze stad: jeugdhuis De Muze, de jeugddienst en de webstek Jong in Zottegem.

Sporten in Zottegem

Zottegem wil haar inwoners zoveel mogelijk laten sporten in kwalitatieve omstandigheden. Neem een kijkje in het ruime sportaanbod.

Toerisme

Verblijfsmogelijkheden, wandelingen en tips voor bezoekers. Alles wat u moet weten bij een bezoekje aan onze mooie stad.

Stedelijke ontmoetingscentra

De acht stedelijke ontmoetingscentra worden ter beschikking gesteld voor de organisatie van diverse socio-culturele activiteiten.

Webshop Zottegem

Bestel hier uw tickets of abonnement voor het aanbod van CC Zoetegem of schrijf in voor de sportkampen, grabbelpas of speelpleinwerking.

MIA-korting

Met de Mensen In Armoede-korting krijgt iedereen de kans om deel te nemen aan het sportieve en culturele verenigingsleven in de stad.

Vakantieaanbod 2022

Onze vrijetijdsdiensten hebben heel wat te gekke plannen voor de schoolvakanties! Ontdek hier het volledige vakantieaanbod 2022!

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory