Nieuws

Dag van de Jeugdbeweging 2021

21 okt 2021

Meer dan 285.000 jongeren gaan elke week naar een jeugdbeweging. Ze brengen er hun vrije tijd door en maken er vrienden voor het leven. Vrijdag 22 oktober is het naar jaarlijkse gewoonte de Dag van de Jeugdbeweging. Op deze feestdag zetten we ook in Zottegem alle jeugdbewegingen in de bloemetjes met heel wat activiteiten!

Hart onder de riem voor Dag tegen Kanker op 21 oktober

20 okt 2021

Jaarlijks organiseert Kom op tegen Kanker, elke derde donderdag van oktober, de Dag tegen Kanker. Op die dag roepen ze iedereen op om alle mensen met kanker en hun naasten te tonen dat ze er niét alleen voor staan en dat ze omringd zijn door mensen die hen steunen. Een golf van solidariteit, daar gaan we voor, ook in Zottegem.

Gemeenteraad en Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 18 oktober

18 okt 2021

De zittingen van de Gemeenteraad en van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 18 oktober om 20.00 uur gaan door in de Ridderzaal Kasteel Egmont. Beide zittingen zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Er is ook een live audiostream die je kan volgen via Zottegem.be/youtube.

Kerstmarkt 2021: inschrijvingen starten dinsdag 19 oktober

15 okt 2021

Na aan jaar afwezigheid omwille van corona, maakt Stad Zottegem zich dit jaar terug op voor de Kerstmarkt 2021! Net zoals vorige edities wordt de Markt van Zottegem overdekt en omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp. Wil je graag een chalet uitbaten tijdens de Kerstmarkt? Zowel voor een permanente als een niet-permanente chalet kan je vanaf dinsdag 19 oktober om 10.00 uur een aanvraag indienen.

Stad Zottegem werft aan!

14 okt 2021

Op zoek naar een interessante en uitdagende job dicht bij huis? We zijn op zoek naar volgende talenten met een hart voor onze stad: een theatertechnicus, een kok voor het Woonzorgcentrum Egmont, een magazijnier, een ploegbaas en technisch assistenten centrumonderhoud, groenbeheer en begraafplaatsen.

Demowoning Gezond (t)huis

13 okt 2021

Gezond wonen is net zo belangrijk als gezond eten en bewegen. Daarom starten we de demowoning ‘Gezond (t)huis’. Je kan inschrijven voor een gratis, gegidste rondleiding, of je kan de woning vrij bezoeken tijdens één van de infosessies in oktober en november.

Vertelcollectief Ratara verrast met verhalen over de Zeven Hoofdzonden in Bibliotheek Zottegem

11 okt 2021

Meestervertellers van vertelcollectief Ratara laten de Zottegemnaar één keer paar maand gruwelen en genieten van een verhaal over één van de Zeven Hoofdzonden. Donderdag 21 oktober is het de beurt aan ‘Ira’ oftewel woede, en brengen ze een verhaal waar je bloed van gaat koken.

OCMW Zottegem werft aan!

7 okt 2021

We zijn op zoek naar twee tijdelijke keukenhulpen. Als keukenhulp help je het keukenteam om voor aangepaste, lekkere, gezonde en afwisselende maaltijden klaar te maken voor bewoners en personeel. Iets voor jou? Solliciteren kan tot en met dinsdag 19 oktober om 12.00 uur 's middags.

BE-Alert test op 7 oktober

6 okt 2021

Bij noodsituaties is het belangrijk om iedereen zo snel mogelijk te kunnen verwittigen. Daarom gebruiken we al jaren BE-Alert, het elektronisch alarmeringssysteem van het Nationaal Crisiscentrum. Op donderdag 7 oktober om 15.00 uur voeren we een test uit, en krijgen alle inwoners die ingeschreven zijn op BE-Alert een sms-bericht.

Herfstsfeer in Zottegem centrum

6 okt 2021

Het Zottegems stadscentrum krijgt een sfeervolle herfstaankleding met twee prachtige pompoentorens. Stad Zottegem werkt hiervoor samen met De Pompoenhoeve uit Sint-Goriks-Oudenhove, die voor de torens hun diverse soorten pompoenen gebruiken, van klein tot werkelijk reuzegroot.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory