Nieuws

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 16 mei 2022

16 mei 2022

De gemeenteraad en raad van maatschappelijk welzijn van 16 mei om 20 uur vinden plaats in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont. De zittingen zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Je kan ook de live audio-stream volgen op Zottegem.be/youtube.

Dag van de Zorg: opendeur Welzijnscampus Egmont

12 mei 2022

Op zondag 15 mei wordt overal in Vlaanderen de Dag van de Zorg 2022 gevierd. In Zottegem gooien het woonzorgcentrum (WZC), dagverzorgingscentrum (DVC) en lokaal dienstencentrum (LDC) Egmont hun deuren open. Samen zorgen ze voor een mooi en interessant programma. Vanaf 13.00 uur is jong en oud welkom voor tal van gratis activiteiten en een blik achter de schermen.

Onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen

12 mei 2022

Omwille van de aanhoudende droogte en de zeer lage waterpeilen heeft de gouverneur van Oost-Vlaanderen een tijdelijk onttrekkingsverbod afgekondigd voor de onbevaarbare waterlopen en publieke grachten in een aantal onttrekkingszones, waaronder ook enkele in Zottegem. 

Voorstelling plannen vernieuwing Stadionsite Bevegemse Vijvers

10 mei 2022

Tijdens een infoavond op 6 mei stelde het stadsbestuur de uitgewerkte plannen voor van de vernieuwde stadionsite. Wat twee jaar geleden begon als een brede oproep naar geïnteresseerde sportclubs en ondernemers, resulteert vandaag in concrete toekomstplannen met plaats voor een bowling, gymnastiek, rugby, padel, atletiek en skatepark.

Jazz Zottegem en Cultuurkaravaan op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022

6 mei 2022

Binnekort stoomt het Egmontpark zich klaar voor Jazz Zottegem. CC Zoetegem, de bib en Jazz on Sunday bundelen opnieuw de krachten en brengen een gevarieerd muziekprogramma, helemaal gratis. Nieuw dit jaar is de éénmalige samenwerking op zondag met de Cultuurkaravaan.

Renovatie stadhuis: stand van zaken

6 mei 2022

Tijdens de renovatiewerken van het oud Stadhuis op de Markt werd duidelijk dat het leien dak sterk was achteruit gegaan de afgelopen jaren. Na overleg besliste het stadsbestuur om ook het dak nu al te renoveren. Het prachtige gebouw zal dus een tijd langer in de stellingen staan.

Aanvragen speelstraat zomervakantie: nog tot 15 mei

5 mei 2022

We willen kinderen in veilige omstandigheden op straat laten spelen. Dat kan door het inrichten van een speelstraat. Wil je deze zomer van jouw straat een speelstraat maken? Dien dan voor 15 mei een aanvraag in!

Bekendmaking gemeenteraadsbesluit betreffende definitieve vaststelling gedeeltelijke opheffing gemeenteweg 2 gelegen in de deelgemeente Elene

4 mei 2022

De gemeenteraad heeft in de zitting van 25 april 2022 het gedeeltelijk opheffen van de gemeenteweg nr. 2 gelegen in de deelgemeente Elene definitief vastgesteld. Op deze pagina vind je het gemeenteraadsbesluit omtrent de gedeeltelijke opheffing.

Nieuw parkeerbeleid in Zottegem

4 mei 2022

Op de gemeenteraad van 25 april werden een aantal wijzigingen in het parkeerbeleid goedgekeurd. De stad wil met deze aanpassingen tegemoet komen aan parkeernoden, anticiperen op het betalend worden van de NMBS-parking en het zoekverkeer in het centrum verminderen. De aanpassingen maken het parkeerbeleid in Zottegem transparanter en duidelijker. 

Derde editie LOSS Kunstenfestival op 6, 7 en 8 mei

29 apr 2022

De site Sanitary wordt het eerste weekend van mei overspoeld door Beeldende Kunst, Muziek, Theater, Performance en Dans. Op prachtige locaties verrassen zowel gerenommeerde artiesten als leerlingen van de academies de bezoekers.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


┬ę Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory