Nieuws

Commissie Financiën 3 december 2020, 20 uur : live stream

9 uur geleden

De commissie financiën om 20 uur wordt digitaal gehouden gezien de huidige coronasituatie. Iedereen die dat wenst kan de zitting van thuis uit volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.

Relanceplan lokale economie: Ruim pakket herstelmaatregelen om Zottegem te laten heropleven

6 uur geleden

De coronacrisis heeft een enorme impact om onze samenleving, op het leven, werken en winkelen. De maatregelen, en daaruit voorvloeiende sluitingen van horeca- en handelszaken hebben ook de Zottegemse lokale economie zwaar getroffen. Om de heropleving van onze stad, nu en in de toekomst, te stimuleren, werkte het stadsbestuur van Zottegem opnieuw een aantal herstelmaatregelen uit.

Woonzorgcentrum Egmont corona update 2 december

7 uur geleden

Er werd beslist om de bezoekregeling voor alle clusters van het Woonzorgcentrum Egmont tijdelijk op te schorten tot minstens vrijdag 18 december. Deze moeilijke beslissing kwam er na grondig overleg tussen directie, de hoofdverpleegkundigen, CRA (Coördinerend en Raadgevend Arts) en het stadsbestuur, en is genomen ter bescherming van de inwoners en medewerkers van het Woonzorgcentrum, maar ook om een nieuwe opflakkering van het virus in Zottegem te vermijden.

‘Kattenbakvullingsluikstorter’ gevat

7 uur geleden

"Kattenbakvullingsluikstorter” is het al maandenlang een item op de Zottegemse milieudienst nadat een lang gezochte sluikstorter gevat werd. De strijd tegen sluikstorten wordt dapper verder gezet want sluikstorten is en blijft onaanvaardbaar. Ook als inwoner kan je helpen. Zie je een sluikstort? Laat het ons weten via milieudienst@zottegem.be of op het nummer 09 364 65 13.

Heropening winkels 1 december: extra veiligheidsmaatregelen

2 dagen geleden, 1 december 2020 om 10:04

Het stadsbestuur van Zottegem neemt extra maatregelen om de heropening van de winkels op 1 december zo veilig mogelijk te organiseren. Er is terug éénrichtingsverkeer voor voetgangers ingevoerd in enkele centrumstraten, en ook de mondmaskerplicht blijft van kracht. De belangrijkste boodschap blijft om heel lokaal, hier bij ons én zeer gericht te kopen, het is geen funshopping.

Vernieuwing wegdek Noordstraat

6 dagen geleden, 27 november 2020 om 17:41

De Noordstraat in het centrum van Zottegem bevindt zich al jaren in een slechte staat. Het stadsbestuur maakt nu werk van een volledige, duurzame, vernieuwing waarbij de oude kasseien uitgebroken worden en vervangen worden door een degelijke fundering en asfaltlaag. De werken zijn gepland voor het voorjaar 2021.

Sportsite Bevegemse Vijvers wordt tijdelijke examenruimte

6 dagen geleden, 27 november 2020 om 17:03

Vanaf maandag 30 november worden de feestzaal, fuifzaal en sportzaal Bevegemse Vijvers ingezet als tijdelijke examenruimte. Ongeveer 475 leerlingen derde graad van drie Zottegemse secundaire scholen kunnen er tot midden december terecht om volledig coronaveilig hun kerstexamens af te leggen! Aan alle studenten: goeie moed en veel succes!

Black Friday? Fair Friday!

1 week geleden, 26 november 2020 om 22:05

Black Friday, een internationale kortingsdag, komt al enkele jaren overgevlogen uit de Verenigde Staten. Voor veel lokale handelaars is het echter letterlijk een zwarte dag. Zeker in deze coronatijden waarin velen hun deuren moeten sluiten omwille van de huidige maatregelen. Daarom een warme oproep: Winkel hier en maak van Black Friday een Fair Friday. Bovendien is lokaal winkelen ook nog eens een milieuvriendelijkere keuze!

Woonzorgcentrum Egmont corona update 26 november

1 week geleden, 26 november 2020 om 15:39

De coronasituatie in het Woonzorgcentrum Egmont wordt nog steeds op de voet gevolgd. Er is dagelijks overleg tussen directie, stadsbestuur en CRA (Coördinerend en Raadgevend Arts) en om de vijf dagen worden alle bewoners en medewerkers preventief getest. Daarnaast worden mensen die symptomen vertonen direct getest.

Stad Zottegem werft aan!

1 week geleden, 26 november 2020 om 15:30

Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van (m/v/x) Lesgevers en begeleiders voor- & na-opvang de sportkampen in zowel de Krokusvakantie als de paasvakantie volgend jaar. Solliciteren kan tot en met 21 december 2020 om 12 uur 's middags.

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory