Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Corona infopagina  /  Corona nieuws Zottegem  /  Welkom! Op Afspraak

Welkom! Op Afspraak


Tijdens de coronacrisis zijn onze diensten beginnen werken op afspraak. En dat zullen ze in de toekomst blíjven doen. Want dat heeft best wat voordelen. Zo hoef jij bijvoorbeeld niet langer in de wachtrij te staan, en kan de medewerker zich goed voorbereiden.

Wil je graag langsgaan bij een van onze diensten, heb je vragen die je graag uitgebreid wil bespreken, of nood aan persoonlijke begeleiding? Neem dan, zeker in coronatijden, altijd eerst even contact op met de betreffende dienst via telefoon of email. De contactgegevens en openingsuren van alle diensten vind je hier.

Bij enkele diensten, zoals Burgerzaken, kan je trouwens zelf jouw afspraak vastleggen. Via Zottegem.be/welkom gaat dat heel makkelijk en kies je meteen het gewenste tijdstip. Kom je op het afgesproken uur? Dan ben je normaal meteen aan de beurt en zijn we bovendien helemaal voorbereid op je komst. Is de gewenste afspraak niet beschikbaar, andere vragen of hulp nodig bij het maken van een afspraak? Dan blijven we uiteraard ook telefonisch beschikbaar om je bij te staan.
 
Wist je trouwens dat je voor veel attesten en formulieren niet meer de deur uit moet? Je kan voor veel zaken heel makkelijk terecht op het elektronisch loket. Hier kan je de documenten zelf opvragen en onmiddellijk in jouw mailbox ontvangen, en dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.