Corona infopagina

Alle federale maatregelen die op dit moment van kracht zijn voor het volledige land kan je nalezen op www.info-coronavirus.be
Meer info over de maatregelen voor Vlaanderen vind je op www.vlaanderen.be/corona.
 
Zit je met vragen over corona of over vaccinatie tegen corona? Dan kan je hier terecht: 
  • Algemene vragen over covid-19 of het vaccin: www.laatjevaccineren.be of bel het algemeen nummer 1700
  • Praktische vragen over het vaccinatiecentrum, of over jouw afspraak voor vaccinatie: www.vaccinatiecentrumzottegem.be of bel het callcenter 0800 200 72.
  • Medische vragen : contacteer je huisarts.

Corona nieuws Zottegem

Lees hier meer over lokale maatregelen, aangepaste werking stadsdiensten en het laatste coronanieuws uit onze stad.

Algemene corona info

Hier vind je nuttige info, handige links en een overzicht van de huidige federale coronamaatregelen die nµ van toepassing zijn.

#HartVoorZottegem

Hier bundelen we alle hartverwarmende initiatieven. Steek je ook een #hartvoorzottegem onder de riem? Samen staan we sterk!

Vaccinatie tegen corona

Op Laatjevaccineren.be krijg je een antwoord op alle vragen over de werking van de vaccins, wanneer het jouw beurt is en tal van meer info.

Vaccinatie weetjes

Hoeveel mensen er zijn gevaccineerd in onze stad, nieuws van het vaccinatiecentrum en handige weetjes, dat lees je hier.

Vaccinatie in Zottegem

In Zottegem is er een vaccinatiecentrum voor inwoners van Zottegem, Brakel en Oosterzele. Van uitnodiging tot prik, hier vind je alle info.

Om de verspreiding van het COVID-19 virus onder contole te krijgen, blijven de basisregels cruciaal. Bedankt om deze strikt te blijven volgen, voor jezelf, je familie, je dierbaren, de meest kwetsbaren. Samen kunnen we dit, samen kunnen we het virus verslaan! #houvol #voorzichtig #samensterk #samentegencorona
 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory