Werken voor de stad Zottegem

Op zoek naar een interessante en uitdagende job dicht bij huis? Een overzicht van de vacatures van de stad, het OCMW enhet AGB vindt u hier.

Gezocht: naaktmodellen

De Stedelijke Academie Beeldende Kunst Zottegem zoekt naaktmodellen om te poseren in de ateliers schilderkunst, beeldhouwkunst en tekenkunst.

Vacature sportleraar

Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar – graad C1-C3 – voltijdse contractuele functie.

Vacature omgevingsambtenaar

Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar – graad B1-B3 – voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar.

Vacature kinderbegeleider ZIBO

Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) kinderbegeleider – graad C1-C2 – deeltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar.

Vacature maatschappelijk werker

Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werker – graad B1-B3 – voltijdse contractuele functie van onbepaalde duur met een wervingsreserve van 3 jaar.

Vacature gebrevetteerd verpleegkundige

Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gebrevetteerd verpleegkundige – graad C3-C4 – voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar.

Vacature gegradueerde verpleegkundige

Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gegradueerd verpleegkundige – graad BV1-BV2-BV3 – voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar.

Vacature Interieurverzorger

De stad en het OCMW van Zottegem gaan over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) interieurverzorger – graad E1-E3 – contractuele functie waarbij het arbeidsregime bespreekbaar is.

Vacature administratief medewerker

Stad Zottegem gaan over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker – graad C1-C3 – contractuele of statutaire functie waarbij het arbeidsregime bespreekbaar is.

Vacature jobstudent kassier

Het Autonoom Gemeentebedrijf zorgt voor de uitbating van het zwembad. Om te kassa te bemannen worden tijdens de herfstvakantie en kerstvakantie jobstudenten aangeworven.

Vacature jobstudent redder

Het Autonoom Gemeentebedrijf zorgt voor de uitbating van het zwembad. Om te kunnen voorzien in deskundige begeleiding worden er tijdens de herfstvakantie 2018, de tweede week van de kerstvakantie 2019, de krokusvakantie 2019 en de paasvakantie 2019 jobstudent-redders aangeworven.

Vacature zwemlesgevers

Voor het schooljaar 2018-2019 gaat Stad Zottegem over tot de aanwerving van zwemlesgevers.Personeel en organisatie

Administratief Centrum Sanitary
Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem
09 364 64 74
 
Maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur. 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory