Wandelen in Zottegem

Wandelen is meer dan ooit een ideale vrijetijdsbesteding, en Zottegem biedt daartoe heel wat prachtige wandelroutes in eigen streek. Onze Egmontstad is voor wandelaars een perfecte uitvalsbasis. Ontdek hier de leukste wandelroutes, voor jong en oud!
 
Via RouteYou: Zottegem-nog-niet-zo-gek vind je heel wat leuke wandeltochten doorheen alle deelgemeenten terug. Neem een kijkje bij 'Zottegem nog niet zo gek' en kies je favoriete route, en ga op stap! Er is keuze uit
  • Culturele wandelingen
  • Op stap door Zottegemse deelgemeenten
  • Fotozoektochten 
Wandelzoektochten
Wandelen met de kids saai? Helemaal niet! En zeker niet met deze fotozoektochten. Langs een uitgestippeld parcours kan je in het dorp van Velzeke en in het centrum van Zottegem op zoek gaan naar grote en kleine monumenten en verborgen pareltjes. Wil je ontdekken waar onze fotograaf stopte? Zet dan je beste speurbril op en zoek de foto’s die je onderweg kan vinden. Ideaal om het wandeltochtje met je kroost net dat tikkeltje spannender te maken.
 
De tochten zijn elk ongeveer anderhalve kilometer lang en nemen ongeveer een uurtje in beslag. De twee wandelingen in het dorp van Velzeke kunnen aansluitend of afzonderlijk afgestapt worden. Onderaan deze pagina kan je de wandelzoektochten downloaden en vooraf printen, of je kan een gedrukte versie gratis ophalen bij de Dienst Toerisme en het Centrum voor Streekgeschiedenis (Markt Zottegem), of in de Bibliotheek.
 
Wil je achteraf graag de oplossing van de fotozoektochten? Stuur een mailtje naar toerisme@zottegem.be en we zenden jou het antwoordformulier door.
 
70
 


Toerisme

Stadhuis
Markt 1, 9620 Zottegem
09 364 64 64
toerisme@zottegem.be
 
Tijdens weekdagen: telefonisch bereikbaar maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur.
 
Tijdens het weekend, open tot 15 september:
  • op zaterdag van 10 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur
  • op zondag van 9 tot 13 uur
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory