Stad Zottegem roept ondernemers op deel te nemen aan impactonderzoek coronacrisis

Er loopt momenteel een grootschalig onderzoek naar de impact van de coronacrisis op de gemeentelijke economie . Dit is een onderzoek van de Universiteit Antwerpen en onderzoeksbureau LMR-LOMV dat ondersteund wordt door de VVSG en UNIZO. Ook stad Zottegem tekende in voor dit onderzoeksproject en roept alle Zottegemse ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen op deel te nemen aan de online enquête via vlaanderen.impactcorona.be/10982.
 
De coronacrisis heeft een grote impact gehad op ieders leven, waaronder ook dat van de ondernemers. Ook voor hen zijn de gevolgen van afgelopen coronamaanden niet te onderschatten. Het stadsbestuur heeft dan ook geen seconde getwijfeld toen de vraag kwam om deel te nemen aan dit onderzoek. Het biedt de nodige informatie om de impact van de coronacrisis op de lokale economie te meten, vandaag en in de toekomst. 

Het onderzoek bevraagt alle lokale ondernemers, handelaars, horeca, vrije beroepen en dienstverleners. Uit de analyse zal blijken hoe groot de impact van corona is op de lokale economie, wat de verwachtingen voor de toekomst zijn en hoe het stadsbestuur de lokale ondernemer optimaal kan ondersteunen tijdens en na de coronacrisis. Het onderzoek draagt bij tot het actief betrekken van de ondernemers bij het beleid zodat in de toekomst samen sterker kan geageerd worden in crisistijden. De mening van de lokale ondernemers is belangrijk, en het stadsbestuur hoopt dat de enquête dan ook massaal zal ingevuld worden.
 
Alle Zottegemse ondernemers kunnen de enquête invullen, nog tot 30 september 2020, via vlaanderen.impactcorona.be/10982.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory