SAMWD academiejaar 2020-2021

SAMWD, de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans maakt zich op voor het nieuw academiejaar. Er is een bijzonder ruim aanbod van trajecten in zowel muziek, woordkunst-drama als dans. Van 4 tot 99 jaar, iedereen is welkom! En nu de corona-codekleur de goeie richting uitgaat voor kunstonderwijs, popelt de academie terug zijn deuren te openen en jouw dromen waar te maken! 

Muziek

Wil je een instrument leren bespelen, zingen in een koor, leren componeren of misschien je jazzstem ontdekken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor kinderen, jongeren en volwassen is een ruime keuze aan opleidingen waaronder Klassiek en Jazz Pop Rock, Suzuki viool en altviool, Muziekinitiatie, Muzikale vorming en Podiumbad. We hebben ook een waanzinnig instrumentenaanbod: van cello tot fagot, van hoort tot dwarsfluit, van piano tot klarinet. Of wat denk je van Groepsmusiceren, Combo, Muziekgeschiedenis, (Kinder)koor, Klanklab en Muziek schrijven? Er is voor elk wat wils. 

Woordkunst-Drama

Ben jij die dramaqueen, de dolle acteur op feestjes, eerder die stille schrijver, of wil je werken aan je uitspraak? In onze woordkunst-drama afdeling vind je zeker je gading. Voor kinderen, jongeren én volwassenen. Woordkunst-Drama staat voor toneel, bewegen, je met plezier op een podium begeven. Voor spreken voor publiek, articulatie, stem en spraak. Het gaat over vertellen, improviseren, in groep zijn en groeien. Verhalen, gedichten en theaterteksten schrijven. Expressie en spel op scène en papier. 

Ontdek welke vakken van jou een echt podiumbeest maken: Podiumbad, Woordatelier, Woordlab, Speltheater, Verteltheater, Spreken & Vertellen, Dramastudio, Storytelling, … en zoveel meer. Er zijn ook enkele kortlopende studierichtingen: ‘Schrijver’ voor wie de wereld wil vatten in woorden en ‘Literatuur geschiedenis’ voor wie de kracht van literatuur wil begrijpen. 

Dans

Huppelde je zoon al voor hij kon lopen? Swingt je dochter de pannen van het dak? Droom je zelf van balletlessen? Iedereen welkom want iedereen kan dansen! Van kleuterdans tot specialisatie, je kan heel wat trajecten afleggen. Onze dansafdeling is er voor meisjes én jongens. We hebben naast de klassieke balletopleiding een heerlijk hedendaagse kijk op dans. Leer stap voor stap de wereld van dans en beweging ontdekken: Kleuterdans, Dansinitiatie, Podiumbad, Danslab Ballet en Danslab Hedendaagse Dans, Danscompositie en Dansimprovisatie en Jongensklas.

Inschrijvingen

Inschrijven voor het nieuwe academiejaar kan tot en met 30 september. Ben je een nieuwe leerling? Meld je aan op onze website. We willen zoveel mogelijk vanaf afstand inschrijven en zullen je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Ben je al leerling? Dan contacteren wij je zelf voor herinschrijvingen. Heb je nog vragen? Neem even contact op het nummer 09 364 64 36, of via email naar info@samwdzottegem.be. Alle info en inschrijvingsformulier vind je op www.samwdzottegem.be.
 
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory