Mondmasker tijdelijk verplicht bij bezoek openbare begraafplaatsen

26.10.2020
 
Afgelopen week heeft de gouverneur van Oost-Vlaanderen beslist om in Oost-Vlaanderen rond de periode van Allerheiligen een mondmasker te verplichten op alle openbare begraafplaatsen, en op de parkings ervan. De mondmaskerplicht geldt dus ook voor alle begraafplaatsen in Zottegem, vanaf vandaag 26 oktober tot en met zondag 8 november.

Graag herinneren wij alle inwoners aan de tijdelijke mondmaskerplicht bij het bezoeken van een openbare begraafplaats in Zottegem. Rond de Allerheiligen periode kan het druk worden op de begraafplaatsen. Ook bezoeken mensen uit verschillende steden en gemeentes, én van verschillende generaties de begraafplaatsen. We roepen daarom met aandrang op om steeds een mondmasker bij te hebben en te dragen bij je bezoek aan een begraafplaats. Er is ook op elke begraafplaats duidelijke affichering voorzien.

Naast de tijdelijke mondmaskerplicht op begraafplaatsen, dien je in Zottegem en in heel Oost-Vlaanderen ook verplicht een mondmasker te dragen in de centrumstraten, op alle recyclageparken, in alle publiek toegankelijke delen van openbare gebouwen, en overal waar je zelf vindt dat een veilige afstand niet kan bewaard worden. Lees meer op www.zottegem.be/corona.

Het stadsbestuur van Zottegem bedankt iedereen om alle corona-veiligheidsregels strikt te blijven volgen, en wenst allen die een dierbare verloren veel sterkte in deze extra moeilijke periode.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory