Laatste vakje van Monopoly Zottegem wordt… Speelbos Droombergen!

27.10.2020
 
Recent werd aangekondigd dat Zottegem een eigen versie van het wereldberoemde bordspel Monopoly krijgt. Deze gelimiteerde editie zal pleinen, straten en gebouwen uit Zottegem en zijn deelgemeenten bevatten, en ook de Kans en Algemeen Fonds-kaartjes zullen in een Zottegems jasje worden gegoten. Een vakje van het Monopolybord was nog niet ingevuld. De Zottegemnaar mocht zijn zegje doen en zijn favoriet te kiezen uit een 10-tal opties. Die stemronde is afgelopen en de winnaar is bekend: Speelbos Droombergen komt terecht op het Monopoly bord!

Meer dan 1.200 unieke stemmen werden verzameld in een week tijd. Ongeveer een derde van die stemmen ging naar het Speelbos Droombergen. De eerste achtervolger is Carnaval Zottegem met 20% van de stemmen. Droombergen en Carnaval zijn dus de grote favorieten in deze poll, samen vergaarden ze meer dan de helft van de stemmen. Op de derde plaats vinden we het Archeocentrum in Velzeke. Net buiten de top drie stranden Brouwerij De Klok en De Vollander.

Monopoly Zottegem wordt alvast warm onthaald! Veel Zottegemnaren waren zo enthousiast dat ze meerdere stemmen probeerden uit te brengen. Natuurlijk tellen we voor de stemming enkel de unieke stemmen. Ook de voorverkoop schoot als een komeet de lucht in. Er zijn inmiddels meer dan 100 stuks besteld via pre-order voor deze beperkte Monopoly Zottegem editie en dat in amper een week tijd.
 
Vooruit bestellen is nog steeds mogelijk via www.monopolyzottegem.be.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory