Jobstudent cultuurkampen zomervakantie 2021

Het stadsbestuur Zottegem gaat over tot de aanwerving van (m/v/x) Jobstudent cultuurkampen zomervakantie 2021.
 
Functies
Voor de organisatie van de speelpleinwerking en cultuurkampen tijdens de zomervakantie 2021 gaat het stadsbestuur Zottegem over tot het werven van jobstudenten cultuurkamp (voltijds). 
 
De cultuurkampen worden georganiseerd tijdens de week van 5 juli t.e.m. 9 juli 2021 en de week van 23 augustus t.e.m. 27 augustus 2021.
 
Profiel
 • Enthousiast met verantwoordelijkheid;
 • aandachtig zijn voor de psychosociale aspecten van de kinderen;
 • instaan voor het organiseren en begeleiden van de activiteiten;
 • instaan voor een hygiënische en veilige omgeving;
 • geven en ontvangen van feedback naar belanghebbenden toe;
 • oplossen van ad hoc problemen.
Voorwaarden
 • Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (wordt getoetst aan de hand van een recent uittreksel uit het strafregister);
 • je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
 • je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
 • Je voldoet aan de bovenlokaal vastgestelde regelgeving om in aanmerking te komen voor een tewerkstelling als jobstudent.
Aanbod
Je ontvangt een bruto uurloon van 12,03 euro en krijgt een vergoeding voor het woon/werkverkeer indien je gebruik maakt van het openbaar vervoer en/of de fiets.
 
Interesse?
Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met personeelsdienst via vacature@zottegem.be of op het nummer 09/364.64.75.
 
Solliciteren
Solliciteren kan tot en met 31 mei 2021 om 12.00 uur ’s middags door de volgende documenten elektronisch te bezorgen aan vacature@zottegem.be met als onderwerp "kandidatuur speelpleinwerking zomervakantie 2021”
OF
deze documenten tegen ontvangstbewijs te overhandigen t.a.v. dienst "Personeel & Organisatie”, aan het Onthaal van Administratief Centrum Sanitary, Gustaaf Schockaertstraat 7 9620 Zottegem. (Het onthaal is toegankelijk voor afgifte van maandag tot en met vrijdag, telkens vanaf 9u00 tot 12u00.)
 
ALGEMEEN – ALLE FUNCTIES
 • het volledig ingevuld sollicitatieformulier zoals beschikbaar onderaan deze pagina,
 • attest student@work
 • uittreksel uit het strafregister (=model 1) dat ten vroegste is afgeleverd op 1 januari 2021
 • attest van animator, studiegetuigschrift of verklaring waaruit blijkt dat de kandidaat een opleiding volgt of volgde in een maatschappelijke, opvoedkundige, sociale of pedagogische richting ofwel ervaringsdeskundige zijn inzake kinderopvang of jeugdwerking
 • Indien van toepassing: het officieel en geldig attest van je handicap, leerstoornis of ziekte. Personen met een handicap, leerstoornis of ziekte kunnen redelijke aanpassingen vragen. Je wordt verzocht zoveel mogelijk details over de moeilijkheden die je ondervindt mee te delen als strikt persoonlijk gegeven alsook aan te duiden welke aanpassingen je hierbij kunnen helpen.
SPECIFIEK
 • Voor de functie van cultuurkamp (voltijds): attest van animator, studiegetuigschrift of verklaring waaruit blijkt dat de kandidaat een opleiding volgt of volgde in een maatschappelijke, opvoedkundige, sociale of pedagogische richting ofwel ervaringsdeskundige zijn inzake kinderopvang of jeugdwerking
 • Indien van toepassing: het officieel en geldig attest van je handicap, leerstoornis of ziekte. Personen met een handicap, leerstoornis of ziekte kunnen redelijke aanpassingen vragen. Je wordt verzocht zoveel mogelijk details over de moeilijkheden die je ondervindt mee te delen als strikt persoonlijk gegeven alsook aan te duiden welke aanpassingen je hierbij kunnen helpen.
De kandidaturen die niet beantwoorden aan de gestelde voorwaarden worden niet aanvaard. De verantwoordelijkheid en het bewijs voor het volledig of tijdig indienen van de kandidatuur ligt bij de kandidaat.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht (identiteit en -expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je nu kandidaat en bouw mee aan het diverse Zottegem van morgen.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory