Home  /  Welzijn en onderwijs  /  Onderwijs  /  Aanmelden en inschrijven basisscholen Zottegem  /  Niet-digitaal inschrijven

4 dec 2023

Niet-digitaal inschrijven


Acht scholen in Zottegem werken dit jaar nog niet met het centraal aanmeldingssysteem. Bij hen schrijf je dus in via de klassieke manier. We geven je enkele tips mee hoe je de juiste school kiest! 

 Kies voor jezelf welke basisscholen het meeste aanleunen bij jouw verwachtingen. Vaak speelt ook de afstand hier een belangrijke rol in! 

 Maak een afspraak om langs te gaan in jouw favorieten scholen. Zo kan je de sfeer opsnuiven en ontdek je de werking. Bij enkele scholen kan je ook langsgaan tijdens opendeurdagen! 

 Organiseert de school wenmomenten? Aarzel dan niet om jouw kindje hiervoor in te schrijven. Alleen zo kan je weten of de school echt iets voor jouw kind is! 

 Heb je jouw keuze gemaakt? Maak dan een afspraak voor de inschrijving. Breng zeker een officieel bewijsstuk mee waaruit de identiteit van je kind blijkt. Heb je een KIDS-ID, dan breng je die mee. Heb je geen KIDS-ID? Breng dan een verblijfskaart of de ISI+-kaart mee. Het rijksregisternummer van je kind vind je op de KIDS-ID of op de ISI+-kaart.

Scholen zonder digitaal inschrijven

Strijpen

Sint-Maria-Oudenhove

Velzeke

Leeuwergem

Grotenberge

Oombergen

Sint-Goriks-Oudenhove