Welzijn en onderwijs

BE-Alert

Met BE-Alert verwittigt de overheid u in geval van een noodsituatie. Schrijf u nu in en ontvang alle noodinfo rechtstreeks via sms, voicemail of e-mail.

Bemiddeling bij burenruzies

Burenbemiddeling Zottegem probeert buren, die problemen met elkaar hebben, weer bij elkaar te brengen.

Drugsbegeleiding en preventie

Het CGG en PISAD spitsen zich toe op drugspreventie en ambulante hulp van jongeren, (jong)volwassenen en hun directe omgeving.

Hulpverlening

In Belgiƫ kunt u dag en nacht gratis het nummer 112 vormen voor brandweer of ambulance. Voor dringende politiehulp vormt u 101.

MIA-korting

Met de Mensen In Armoede-korting krijgt iedereen de kans om deel te nemen aan het sportieve en culturele verenigingsleven in de stad.

Onderwijs

Zottegem is een onderwijsstad. Met tal van scholen uit de verschillende netten en twee uitstekende kunstacademies geven we inwoners alle kansen. 

Sociale dienstverlening

In het Sociaal Huis kunt u terecht voor administratieve en financiĆ«le hulp, pensioenen,  thuiszorg en sociale tewerkstelling en huisvesting.

Voor ouders

Het "Huis van het Kind" verzamelt alle ondersteuning voor kinderen en ouders: kinderopvang, opvoeding, Kind en Gezin, enz.

 

Voor senioren

De zorgcampus Egmont omvat het Lokaal Dienstencentrum, het Dagverzorgingscentrum en het Woonzorgcentrum.

Wachtdiensten

Op zoek naar de huisarts, apotheker of tandarts van wacht tijdens het weekend of op een feestdag? Ontdek hier waar u terecht kunt.