Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Zottegem opent studeerruimte tijdens paasvakantie

21 mrt 2024

Zottegem opent studeerruimte tijdens paasvakantie


Tijdens de paasvakantie stomen studenten zich alvast klaar om hun examens onder handen te nemen. Om studenten hierin te steunen, stelt Stad Zottegem het Educatief Centrum Beisloven de hele paasvakantie lang open voor 35 studenten. Ook vzw De Bron ontvangt 10 studenten in hun vergaderruimte. Een plekje reserveren kan via zottegem.be/studeerruimte.

Van 1 tot 14 april opent Stad Zottegem de deuren van Educatief Centrum Beisloven, waar 35 studenten terecht kunnen, om zich voor te bereiden op hun examens. Zij kunnen gebruik maken van het centrum van 8 tot 22 uur. Ook vzw De Bron draagt zijn steentje bij en stelt ‘s avonds zijn vergaderruimte in de Marie Popelinstraat open voor 10 studenten, van 18 tot 21 uur. Studenten die gebruik willen maken van een van deze ruimtes moeten zich wel op voorhand inschrijven. Zo ben is iedereen zeker van zijn plekje.

De examenperiode is een van de meest stressvolle periodes voor studenten. Daarom willen we studenten tijdens de blok de nodige steun bieden waarmee ze zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de examenperiode. Studeerruimtes bieden een stille, rustige omgeving aan waar je je ongestoord kan voorbereiden op de examenperiode. Zo geven we de studenten de kans om zich volledig te focussen op het slagen van hun examens, waarna ze kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie.

Praktisch

Studeerruimte Educatief Centrum Beisloven

  • Beislovenstraat
  • 1 tot 14 april, met uitzondering van 3 en 10 april
  • Van 8 tot 22 uur

Studeerruimte vzw De Bron

  • Vergaderzaal, Marie Popelinstraat 8
  • 1 tot 14 april
  • Van 18 tot 21 uur

Inschrijven kan via zottegem.be/studeerruimte.