Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Zangers gezocht voor tweede editie pop-upkoor

10 okt 2023

Zangers gezocht voor tweede editie pop-upkoor


Na het oorverdovende succes vorig jaar, gaan Zottegem en Oosterzele opnieuw op zoek naar lokaal zangtalent voor het pop-upkoor Chant’all. Onder de artistieke leiding van Celine Debacquer en in samenwerking met de Stedelijke Academie Muziek Woord Dans Zottegem (SAMWD), worden de concerten op 28 en 29 februari in GC De Kluize het orgelpunt van deze tweede editie van Chant’all.

Het pop-upkoor Chant’all was vorig jaar zo’n succes, dat we het dit jaar wel moesten herhalen. In deze nieuwe editie leggen we de nadruk op de grootste hits uit de popmuziekgeschiedenis, van klassiekers tot hedendaagse hits. De zangers ontdekken ook de prachtige wereld van harmonie en vierstemmige arrangementen. Onze academie zorgt voor de perfecte muzikale omkadering. Ben je dus ouder dan 18 jaar, zing je goed en kan je je op dinsdagavonden vrijmaken voor repetities? Dan is dit een unieke kans voor jou!

 

Praktisch

Deelnemen aan het pop-upkoor is gratis. Repetities vinden vanaf 17 oktober elke dinsdagavond plaats in GC De Kluize, van 20 tot 21.30 uur. Als apotheose zijn er twee knallende concerten gepland in GC De Kluize op 28 en 29 februari 2024.

Inschrijven kan via zottegem.be/popupkoor.