Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Werken uitbreiding distributienet: Broeder Mareslaan en Acacialaan

21 jun 2021

Werken uitbreiding distributienet: Broeder Mareslaan en Acacialaan


Om aan een stijgende behoefte te voldoen, gaat Fluvius het distributienet uitbreiden en starten ze vandaag met de werken daarvoor in een aantal straten. De werken situeren zich van Broeder Mareslaan richting Kollegestraat tot Grotenbergestraat. 

De Fluvius aannemer Hardo start rond 21 juni 2021 in fase 1 tussen Broeder Mareslaan en Acacialaan. Deze graafwerken zullen ongeveer twee à drie weken in beslag nemen. Na het bouwverlof zullen de resterende fases afgewerkt worden met einde aanlegwerken voorzien eind augustus.

Hinder is helaas niet te vermijden maar Fluvius doet er alles aan om die hinder tot een minimum te beperken: 
  • Ze garanderen een veilige doorgang naar uw woning, indien nodig met loopbrugjes die ook geschikt zijn voor rolstoelen. 
  • Als ze de doorgang naar uw garage moeten versperren, melden zij u dat minstens een dag op voorhand. 
  • Ze herstellen alles in de oorspronkelijke staat.
  • Covid-19 : De aannemer neemt maatregelen om social distancing te garanderen of past bijkomende preventie maatregelen toe, wij vragen u om dit eveneens te respecteren.
Vragen of opmerkingen?
Een werfcoördinator van Fluvius kijkt erop toe dat de werken vlot verlopen. Hij is regelmatig op de werf en u mag hem steeds aanspreken! 
U kunt ook telefonisch terecht op het nummer 078 35 35 34 (op werkdagen van 8 tot 20u en op zaterdag van 9 tot 13u).
Of ga naar de website www.fluvius.be en klik door naar de rubriek "Neem contact op”.

Bedankt voor uw begrip en medewerking!