Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Week van de Markt: mooie prijzen voor bezoekers Zottegemse dinsdagmarkt

28 sep 2021

Week van de Markt: mooie prijzen voor bezoekers Zottegemse dinsdagmarkt


Van 4 tot 10 oktober organiseren de Provincie Oost-Vlaanderen en EROV de ‘Week van de Markt’. Tijdens die week staan marktkramers en de marktbeleving centraal. 37 Oost-Vlaamse gemeenten nemen delen waaronder uiteraard ook Zottegem. Wie een bezoekje brengt aan de Zottegemse dinsdagmarkt, maakt kans op een ‘Weekendje weg in Oost-Vlaanderen’ ter waarde van 250 euro.
 
Het is de tweede keer dat Stad Zottegem deelneemt aan de Week van de Markt. We willen hiermee onze wekelijkse dinsdagmarkt extra in de kijker zetten en de consument bewust maken van het aanbod en beleving op de markt. Er zijn mooie prijzen te winnen voor iedereen die koopt op de markt. De marktkramers verdelen de spaarkaarten onder hun klanten die dan stempels kunnen verzamelen. Drie stempels van drie verschillende marktkramers zijn voldoende om een volle spaarkaart te hebben.
 
Wie een volle spaarkaart heeft, kan deze volgende week afgeven aan de Dienst Economie die met een standje op de dinsdagmarkt van 5 oktober zal staan. Uit alle volle spaarkaarten wordt één hoofdwinnaar geloot die kans maakt op het ‘Weekendje weg in Oost-Vlaanderen’. Nog vier andere winnaars krijgen van Stad Zottegem een waardebon van 25 euro.
 
Veel succes aan alle deelnemers!