Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Wandel-theater in het Beislovenpark: De vos in het bos

5 mrt 2021

Wandel-theater in het Beislovenpark: De vos in het bos


05.03.2021
 
De deuren van CC Zoetegem blijven nog even gesloten. Theater, film of muziekvoorstellingen in de theaterzaal kunnen voorlopig niet. Maar…. wat gelukkig wél kan is wandelen! Daarom lanceert CC Zoetegem de theaterwandeling De Vos in het Bos, een wandeling in het Beislovenpark voor jong en oud, vanaf 4 jaar.
 
Theatergezelschap Anna's Steen koppelt het plezier van een gezins-theatervoorstelling aan het genot van buiten vertoeven in de natuur! Ze kleedden hun voorstelling 'Voila! zei de Vos' uit tot de essentie en herwerkte het tot korte verhaaltjes van telkens ongeveer 5 minuten.
 
Volg de wegwijzers en ontdek via de QR-codes de zes verhalen over de vos die allerlei dieren opzoekt om zijn honger te stillen. Over een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over … een wolf.
 
Wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan. Een tip: je kan de theater-wandeling meerdere keren doen en ook thuis de verhaaltjes nog eens bekijken als je ze gescand hebt tijdens de wandeling. Laat je meevoeren en geniet van deze bijzondere wandeling. We garanderen je: corona-wandelen was nog nooit zo fijn!

Je kan de wandeling volgen vanaf vandaag. Het Beislovenpark ligt aan de Beislovenstraat, de wandeling start ter hoogte van de parking van Jeugdhuis De Muze. Volg de pijlen en geniet van de verhalen. En... vergeet vooral ook niet te spelen!
 
Alle info vind je op www.cczoetegem.be.