Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Vertelcollectief Ratara verrast met verhalen over de Zeven Hoofdzonden in Bibliotheek Zottegem

11 okt 2021

Vertelcollectief Ratara verrast met verhalen over de Zeven Hoofdzonden in Bibliotheek Zottegem


Meestervertellers van vertelcollectief Ratara laten de Zottegemnaar één keer paar maand gruwelen en genieten van een verhaal over één van de Zeven Hoofdzonden. Donderdag 21 oktober is het de beurt aan ‘Ira’ oftewel woede, en brengen ze een verhaal waar je bloed van gaat koken. Naar aanleiding van deze voorstelling, pakte Bibliotheek Zottegem uit met een heuse woede-totempaal.

Krijg je het laatste restje choco maar niet uit de pot? Heb je een hele ochtend in de file gestaan om dan toch tien minuten te laat op je afspraak te verschijnen? Heeft je lief het haar-verwijderen-uit-het-doucheputje wéér aan jou overgelaten? Dan kan je jouw woede de vrije loop laten op de woede-totempaal in de bib. Ratara bundelt al die woede samen in een tenenkrullend verhaal.

De Zeven Hoofdzonden volgens Ratara

Iedere maand brengen de vertellers van vertelcollectief Ratara een verhaal in het thema van de Zeven Hoofdzonden. Twee verhalen zijn reeds de revue gepasseerd en het was de moeite! De vertellingen gaan door in het Leescafé van de bib en starten om 20.00 uur. De toegang is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Op het programma, nog tot februari, staan:
  • Donderdag 21 oktober – woede
  • Donderdag 18 november – jaloezie
  • Donderdag 16 december – gulzigheid
  • Donderdag 20 januari – hebzucht
  • Donderdag 17 februari – onkuisheid
 
245820213_3021949624744263_4131632146560849384_n