Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  VDAB organiseert jobbeurs in Zottegem

19 apr 2024

VDAB organiseert jobbeurs in Zottegem


Op dinsdag 23 april organiseert VDAB samen met de lokale besturen van Zottegem, Geraardsbergen, Brakel en Oudenaarde een jobbeurs in de Bevegemse Vijvers. Laatstejaars en werkzoekenden krijgen de kans om kennis te maken met 30 deelnemende werkgevers uit de regio en hun vacatures.

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in eigen regio, wordt op dinsdag 23 april in de Bevegemse Vijvers verwacht. Zowel laatstejaars als werkzoekenden maken op een laagdrempelige manier kennis met de deelnemende bedrijven uit de Vlaamse Ardennen. Ze leren op de jobbeurs meer over de bedrijven en hun openstaande vacatures en krijgen de kans om onmiddellijk een sollicitatiegesprek met de bedrijven aan te gaan.

Een werkplek voor iedereen

De jobbeurs is de perfecte plek voor iedereen die een job dicht bij huis zoekt. Iedereen die klaar is voor een nieuwe uitdaging, wordt uitgenodigd om kennis te maken met meer dan dertig werkgevers. Werkzoekenden worden niet alleen geïnformeerd, maar kunnen ook meteen de koe bij de horens van vatten. Zo kunnen ze ter plaatste meteen een sollicitatiegesprek voeren als ze dat willen. Zo ontdekken werkgever en werknemer meteen of het een match is!


In Zottegem kan je groeien

Ook het lokaal bestuur van Zottegem is aanwezig op de jobbeurs met een wervende infostand. We zijn als stadsbestuur trots om deze jobbeurs in onze eigen stad te kunnen organiseren. Deze jobbeurs is de ideale gelegenheid om vacatures in te vullen, maar ook het moment bij uitstek om ons te positioneren als een aantrekkelijke werkgever. We prikkelen talent van eigen bodem met onze nieuwe communicatiecampagne ‘In Zottegem kan je groeien’. Zo bouwen we samen aan een stadsbestuur waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te realiseren.

Praktisch

Datum: Dinsdag 23 april

Uur: 14 – 17 uur

Locatie: Feestzaal Bevegemse Vijvers

De jobbeurs is doorlopend geopend en werkt zonder inschrijvingen.