Tijdelijke sluiting Bibliotheek Zottegem tem 11 nov

06.11.2020
 
De stedelijke bibliotheek sluit preventief de deuren tot en met 11 november. Dat werd beslist naar aanleiding van een positieve coronatest van een medewerker. Gezien de krachtige opmars van het virus en in overleg met de externe preventieadviseur gaan alle collega-medewerkers van de bib in quarantaine voor vijf dagen.  De bib is voor die tijd gesloten, en ook de afhaalbib is even niet mogelijk. Inwoners kunnen er terug terecht vanaf donderdag 12 november.

Dit is geen fijn nieuws en het toont nog maar eens de kracht van het coronavirus dat nu overal om zich heen grijpt. Daarom hadden we eerder deze week al besloten om over te schakelen naar een afhaalbib, en worden reeds maanden strenge veiligheidsregels toegepast in de bib. Ondanks alle voorzichtigheid, wordt het in deze fase van de coronacrisis heel moeilijk te vermijden dat ook medewerkers met het virus in contact komen in hun dagelijks leven.
 
Jammer genoeg genoodzaakt deze situatie tot snelle beslissingen, we willen geen enkel risico nemen. Onze excuses aan de inwoners die nog reservaties hadden of wilden maken, maar de veiligheid van iedereen is altijd de eerste prioriteit. We hopen dan ook op ieders begrip. Het is nu een noodzakelijke maatregel om ervoor te zorgen dat iedereen snel terug veilig terecht kan in de bib.
 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory