Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Studeerruimte voor studenten met tweede zit in kapel van Woonzorgcentrum Egmont

2 aug 2021

Studeerruimte voor studenten met tweede zit in kapel van Woonzorgcentrum Egmont


Net zoals tijdens vorige examenperiodes, stelt Stad Zottegem ook voor studenten met een tweede zit studeerruimte ter beschikking. Vanaf maandag 9 augustus tot en met vrijdag 10 september kunnen er dagelijks 25 studenten van 8 tot 22 uur in de kapel van het Woonzorgcentrum Egmont gaan studeren voor hun tweede zit. Het is wel noodzakelijk om een studeerplekje te reserveren. Alles wordt uiteraard in de meest veilige omstandigheden georganiseerd.

Reservatie en afspraken

Reserveren kan via Zottegem.be/studeerruimte. Dezelfde afspraken als voorheen blijven gelden: inchecken per dag via QR-code op het studeertafel (omwille van contactracing bij een eventuele coronabesmetting). Er is steeds een verantwoordelijke student aanwezig, die contact opneemt met de jeugddienst mocht er zich een probleem voordoen. Daarnaast vragen we om eigen voeding en drank mee te brengen, er is een frigo om alles koel te houden. Ook wifi wordt voorzien.

Studenten die na een dag huiswaarts gaan, vragen we om hun studeertafel te ontsmetten en hun stoel op de tafel te plaatsen. Ook verwachten we natuurlijk dat ze alles netjes en proper houden, de stilte respecteren, handen wassen, social distance behouden, annuleren bij ziekte … Als je een dag toch niet kan aanwezig zijn, gelieve tijdig te annuleren zodat jouw plaats terug vrij komt voor andere studenten.
 
Goeie moed en veel succes aan de studenten met hun tweede zit!