Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Stad Zottegem zoekt uitbater voor pop-up zomerbar

31 mei 2024

Stad Zottegem zoekt uitbater voor pop-up zomerbar


Stad Zottegem gaat op zoek naar een uitbater voor een pop-up zomerbar op de site Bevegemse Vijvers. Kandidaten hebben tot 10 juni de tijd om hun plan van aanpak voor te leggen. Alle informatie is terug te vinden via zottegem.be/uitbater-zomerbar.

De uitbating van de cafetaria werd enige tijd geleden stopgezet door de huidige concessionaris. Een nieuwe concessie aangaan gebeurt niet van de ene dag op de andere, dus kozen we voor een snel en toegankelijk alternatief. Zeker tijdens de zomermaanden is de site Bevegemse Vijvers een ideale uitvalsbasis voor een gezellig drankje in een groene omgeving en met heel wat speelgelegenheid voor kinderen. Daarom gaan we op zoek naar een uitbater voor een pop-up zomerbar. De plannen die nu op tafel liggen willen de bar graag geopend zien van 29 juni tot en met 30 september. Enthousiaste kandidaten krijgen zo de kans om een hele zomer lang een bar open te houden op een unieke locatie. Een voorstel indienen kan nog tot 10 juni. Vrij kort dag, maar op die manier kunnen we eind juni alle Zottegemnaren verwelkomen in een gezellige zomerbar!

Kandidatuur indienen

Kandidaten voor de uitbating van de pop-up zomerbar moeten onder meer een financieel plan en een plan van aanpak voorleggen, met een duidelijke visie op eten en drinken, veiligheid en aankleding. Kandidaturen kunnen ingediend worden tot maandag 10 juni om 12 uur ’s middags, door de gevraagde documenten te mailen naar ineke.delaruelle@zottegem.be en secretariaat@zottegem.be. Alle documenten zijn terug te vinden via zottegem.be/uitbater-zomerbar.