Sporttrofeeën Zottegem 2017

Op vrijdag 2 februari 2018 gaat de Sportdienst Zottegem, met de ondersteuning van de Stedelijke Sportadviesraad van de stad, over tot de verkiezing van de sporttrofeeën 2017. Volgende prijzen worden uitgereikt:

"Zottegemse Sporttrofee”

De Zottegemse Sporttrofee wordt uitgereikt aan een sporter die in het kalenderjaar, dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt, (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau.

"Zottegemse Belofte”

De Zottegemse sporttrofee voor beloften wordt uitgereikt aan een beloftevolle jongere die in het kalenderjaar, dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt, (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau. Deze sporttrofee kan slechts eenmaal worden uitgereikt aan een en dezelfde persoon.

"Zottegemse Sportverdienste”

De Zottegemse trofee voor sportverdienste wordt uitgereikt aan een sporter als beloning voor zijn volledige en beëindigde loopbaan of aan een natuurlijk persoon voor de bijzondere inspanningen die hij heeft geleverd voor de sport. Deze sporttrofee kan slechts eenmaal worden uitgereikt aan een en dezelfde persoon.

"Zottegems Sportteam”

De Zottegemse sporttrofee voor sportteams wordt uitgereikt aan een sportteam dat in het kalenderjaar, dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt, (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau.

"Zottegemse G-sporter”

De Zottegemse sporttrofee voor G-sporters wordt uitgereikt aan een G-sporter die in het kalenderjaar, dat voorafgaat aan het jaar waarin deze sporttrofee wordt uitgereikt, (een) buitengewone prestatie(s) heeft geleverd tijdens een of meerdere sportmanifestaties van provinciaal, Vlaams en/of (inter)nationaal niveau (prestaties geleverd in het voorbije kalenderjaar). Komen in aanmerking: podiumplaats(en) op internationaal, nationaal of Vlaams niveau – 1ste plaats op provinciaal niveau.

De kandidaturen moeten voor 11 januari 2018 bezorgd worden:
- per post bij de Stedelijke Sportdienst Zottegem (Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem);
- op het bureel van de Sportdienst (Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem);
- tegen ontvangst van een bevestiging via e-mail aan sportdienst@zottegem.be
 
De genomineerden van de diverse onderscheidingen worden bekendgemaakt tijdens de officiële huldiging in de feestzaal van de Bevegemse Vijvers ter gelegenheid van de "Zottegemse Sporttrofeeën – Sportgala 2017” op vrijdag 2 februari 2018.
 


Sportdienst

Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem
09 364 53 20

Maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur.Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory