Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Selfmade pop-up wintereditie in Bibliotheek Zottegem

24 okt 2022

Selfmade pop-up wintereditie in Bibliotheek Zottegem


De wintereditie van de selfmade pop-up in Bibliotheek Zottegem komt eraan op zaterdag 3 december! Tijdens het marktje worden zelfontworpen en handgemaakte artikelen verkocht. Standhouders melden zich t.e.m. 30 september aan via selfmade@zottegem.be of aan de balie van de bib.

De pop-up in de bib is elk jaar een groot succes. Bezoekers snuisteren tussen zelfgemaakte spulletjes en genieten ondertussen van een hapje en een drankje. Ook dit jaar zijn we op zoek naar creatievelingen die hun spullen willen verkopen op 3 december van 10.00 tot 16.00 uur. De pop-up is het perfecte moment om een origineel kerstcadeau te vinden of een bijzonder geschenk voor jezelf.

Geïnteresseerden die hun creaties graag tussen de boeken willen verkopen betalen 5 EUR voor de inschrijving en 5 EUR waarborg. De waarborg krijgen standhouders na de pop-up terug. Inschrijven kan tot en met 30 oktober door te mailen naar selfmade@zottegem.be of aan de balie van de bib op de nieuwe, tijdelijke locatie Buke 44.