Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Prijsuitreiking Grootste Voetbalkenner van Zottegem

23 sep 2021

Prijsuitreiking Grootste Voetbalkenner van Zottegem


Tijdens het voorbije EK voetbal kon de Zottegemnaar deelnemen aan een gratis pronostiek via het online platform Tifogame, en meedingen voor de prijzenpot én titel van grootste voetbalkenner van onze stad. Een 40-tal handelaars deden mee aan deze actie en bij elk wonnen minstens de drie beste deelnemers een mooie prijs. Onlangs nodigde het stadsbestuur de winnaars uit voor de prijsuitreiking. Stad Zottegem voorzag in totaal een prijzenpot van 750 euro aan cadeaubonnen, te besteden bij de lokale handelaars.

Bijna 600 deelnemers namen deel aan deze leuke pronostiek. Het stadsbestuur dankt in het bijzonder de Zottegemse handelaars die heel wat mooie prijzen schonken. Van alle deelnemers werd een overkoepelend klassement gemaakt, en de tien beste spelers kregen van het stadsbestuur een cadeaubon. Het werd een nek-aan-nek race aan de kop van het klassement tot aan de finale tussen Engeland en Italië. Uiteindelijk was de titel voor Dennis Carnier. Hij mag zich tot aan het WK-voetbal de grootste voetbalkenner van Zottegem noemen en won een cadeaubon ter waarde van 250 euro.

De lat ligt hoog voor wie hem als grootste voetbalkenner van Zottegem wil opvolgen. Nu de Rode Duivels quasi zeker zijn van een ticket voor het WK-voetbal in 2022 in Qatar, heeft het stadsbestuur beslist om in december 2022 opnieuw in zee te gaan met Tifogame voor een gratis pronostiek. Lokale handelaars zullen ook dan kunnen intekenen op de actie. We zijn ervan overtuigd dat de Zottegemaar met evenveel enthousiasme zal strijden voor de titel van Grootste Voetbalkenner.