Plantjesweekend Kom op tegen Kanker: 13 tot 15 september

In het weekend van 13 september zullen opnieuw duizenden vrijwilligers over heel Vlaanderen azalea’s verkopen tijdens hetPlantjesweekend voor Kom op Tegen Kanker. Ook het Sociaal Huis van Zottegem ondersteunt de azaleaverkoop in samenwerking met de Stedelijke Gezinsraad en met de hulp van vele vrijwilligers.

Draag je graag zelf actief je steentje bij? Extra vrijwilligersom mee plantjes te verkopen zijn altijd welkom! Neem hiervoor contact op met het Sociaal Huis: sociale.zaken@zottegem.be – 09 364 57 24 – 09 364 57 50.

De plantjes zullen op 13 september voor 7 euro verkocht worden opdiverse locaties in Zottegem, zoals de Markt, het AZ Sint-Elisabeth, het lokaal dienstencentrum Egmont, supermarkten etc. Alle verkooplocaties vind je vanaf september op plantjesweekend.be.

Vorig jaar vonden ruim 332.500 azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen. Voor deze bijzondere 25ste editie zou het mooi zijn om die kaap te overschrijden.

Want elke verkochte azalea maakt ook echt een verschil. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten, zoals speciale activiteiten voor kinderen en jongeren met kanker, palliatieve zorg, lotgenotengroepen etc.