Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Opendeurdag academie (SAMWD)

3 jun 2024

Opendeurdag academie (SAMWD)


Op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni nodigt de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (SAMWD) jong en iets ouder uit tijdens hun opendeurdag. Zowel het filiaal in Oosterzele als in Zottegem voorziet een open academiedag vol interessante workshops, open lessen en meer! Alle info via samwdzottegem.be.

De Zottegemse SAMWD geeft bezoekers op 7 en 8 juni de kans om kennis te maken met de verschillende opleidingen uit het deeltijds kunstonderwijs. Bezoekers zijn welkom tijdens twee opendeurmomenten in zowel het filiaal van Oosterzele als dat in Zottegem. We zijn verheugd om alle kijklustigen uit te nodigen om te proeven van de creativiteit en passie die onze academie kenmerkt. Onze opendeurdag is een geweldige gelegenheid om te zien hoe wij studenten ondersteunen en inspireren om hun artistieke ambities te verwezenlijken!

Interactieve opendeurdag

Op vrijdag 7 juni bijt Oosterzele de spits af, daags nadien zijn alle bezoekers welkom in Zottegem. De open academiedagen bestaan uit een interessante infobeurs, workshops, concertjes, voorstellingen en open lessen. Helemaal op maat voor kinderen en volwassenen, van instrument tot kinderkoor. In Zottegem zijn geïnteresseerden welkom voor meer info van instrument tot strijkorkest, (kinder)koor tot woordatelier en schrijven tot woordkunst-drama.

De samenwerking met SAMWD Zottegem is er een die al lang meegaat. Sinds het jaar 2000 gingen we samen in zee om een succesvol deeltijds kunstaanbod aan te bieden in onze gemeente. De open academiedagen zijn echt de ideale gelegenheid voor zowel Oosterzelenaars als Zottegemnaars om te proeven van het brede aanbod!

Praktisch

Opendeurdag op 7 juni vindt plaats van 17 tot 19.30 uur in de Stationsstraat 17, 9860 Oosterzele.
Opendeurdag op 8 juni vindt plaats van 9 tot 13 uur in de Firmin Bogaertstraat 12, 9620 Zottegem en Meerlaan 48, 9620 Zottegem.