Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Nieuwe uitbater gezocht voor cultuurcafé De Foyer

8 jun 2022

Nieuwe uitbater gezocht voor cultuurcafé De Foyer


Stad Zottegem zoekt kandidaten voor het uitbaten van cultuurcafé ‘De Foyer’ dat verbonden is aan het cultuurcentrum Zoetegem. Het gaat om een concessie van iets meer dan drie jaar, met startdatum 1 oktober 2022 tot einddatum 31 december 2025. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk dinsdag 28 juni kandidaat stellen en een concreet concessievoorstel indienen.

Het cultuurcafé De Foyer, net naast CC Zoetegem, is een belangrijk onderdeel van het cultuurbeleid van onze stad. Het is de plaats waar cultuurliefhebbers, artiesten en organisatoren elkaar ontmoeten. We zijn op zoek naar een nieuwe, gepassioneerde horeca-uitbater met een hart voor cultuur. De Foyer uitbaten is een unieke kans voor wie horeca-ervaring wil combineren met een creatieve invulling. CC Zoetegem draait terug op volle toeren en samen met hen zorg je voor een sfeervolle cultuurbelevenis in een tof café met vintage uitstraling en een veel gebruikte dansvloer.

Kandidaat concessiehouders wordt gevraagd een concreet voorstel in te dienen dat volgende zaken omvat:
  • voorstel basisconcessievergoeding;
  • een korte toelichting over de aanpak en hoe de uitbating aansluit bij de doelgroepen en functie van het cultuurcafé en cultuurcentrum, en een voorstel van openingsuren;
  • een beschrijving van geplande investeringen.
Kandidaturen kunnen ingestuurd worden tot uiterlijk dinsdag 28 juni om 11 uur.

Indienen kan, zoals wettelijk bepaald, enkel via de e-Procurement website: https://enot.publicprocurement.be, onder bekendmakingsnummer 2022-520188.

De selectieleidraad kan je nalezen op Zottegem.be/concessie-cultuurcafe.