Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Monopoly Zottegem

25 nov 2021

Monopoly Zottegem


Vanaf vandaag is de exclusieve Zottegemse versie van het wereldberoemde Monopoly bordspel beschikbaar. Monopoly Zottegem biedt de uitgelezen kans om de leukste locaties uit onze Egmontstad te verkennen en herontdekken. Onder meer de Markt, historische kastelen, bekende straten en lokale handelaars kregen een plaats op het spelbord. De Zottegemnaar koos voor de invulling van het laatste vakje zelf voor het Speelbos Droombergen. Het is een echt pareltje geworden, met prachtig tekenwerk van de hand van Ann-Sophie De Steur, afkomstig uit onze Vlaamse Ardennen.

Deze officiële Monopoly uitgave, uitgebracht door Belgische spellenontwikkelaar Groep 24 onder erkende licentie van Hasbro, blijft trouw aan het originele spelconcept: kopen en verkopen, maar dan in een Zottegems jasje.

Reeds honderden exemplaren werden in voorverkoop al besteld, wat tekenend is voor het enthousiasme van de Zottegemnaren voor dit unieke hebbeding. Mede dankzij de steun van een tiental lokale ondernemers kan onze Egmontstad als kleinste stad in Vlaanderen fier zijn op zijn eigen Monopoly editie!

Monpoly Zottegem heeft op het spelbord uiteraard plaats voor de Markt en de centrumstraten, maar neemt je evenzeer mee langs De Vlamme of het "Strijpestruitsen”. Of word je liever in één klap eigenaar van één van de bekende Zottegemse winkels of cafés? Ook dat kan! Op het spelbord vind je Bakkerij Sint-Anna, Café James, fietsenwinkel De Groote Plattoo, Juweliers Paul, Kaffee Planchee, Ortwin Schoenen, Petit & Pêtre Vastgoed en Traiteur ’t Hooghuys. Kortom, Monopoly Zottegem staat garant voor urenlang spelplezier!
 
Monopoly Zottegem is verkrijgbaar bij de sponsors, de lokale speelgoedwinkels en verschillende supermarkten. Of je kan deze limited edition gewoon online bestellen via www.monopolyzottegem.be, tot zolang de voorraad strekt.
 
Zottegem Monopoly_foto