Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  KOM (R)UIT uw KOT: tekenaars en ruiten gezocht!

29 jan 2021

KOM (R)UIT uw KOT: tekenaars en ruiten gezocht!


29.01.2021
 
CC Zoetegem en SABK (Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst) willen Zottegem laten opleven met hartverwarmende raamtekeningen en gaan op zoek naar tekenaars die ramen én mensen willen opfleuren met een (quaran)tekening. Met deze actie willen ze er samen voor zorgen dat hoop en positiviteit zich sneller verspreiden dan het coronavirus. De creatievelingen van het Zottegems cultuurhuis gingen aan de slag met een aantal leerkrachten en leerlingen van SABK om het project vorm te geven. Ze lanceren een warme oproep naar kunstenaars die een raamtekening willen maken én naar mensen die zo een hartverwarmende raamtekening kunnen gebruiken. Door beiden samen te brengen, zal Zottegem de komende maanden opgevrolijkt worden met mooie ramen!

20210129 - Kom (R)UIT uw KOT_foto

RUIT zkt TEKENAAR

Liefste tekenaar in uw kot: heb je zin om dit voorjaar één of meerdere mensen en ramen op te fleuren? Quaranteken je mee voor iedereen die wat extra schoonheid en warmte kan gebruiken in deze bizarre periode? Contacteer ons dan via cultuurcentrum@zottegem.be.

TEKENAAR zkt RUIT

Liefste Zottegemnaar in uw kot: ken je iemand die wat extra schoonheid en warmte kan gebruiken in deze tijden? Een vriend(in), buur of familielid die nood heeft een kunstzinnig hartje onder de riem? Laat het ons weten via het formulier op cczoetegem.be en wij doen het nodige!
 
#kunstkandewereldredden
#hartvoorzottegem