Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Kerstmarkt 2022: inschrijvingen standhouders

19 okt 2022

Kerstmarkt 2022: inschrijvingen standhouders


Van 2 t.e.m. 30 december strijkt de kerstmarkt neer in Zottegem. Verenigingen en bedrijven schrijven zich vanaf 18 oktober t.e.m. 14 november in om een chalet uit te baten. De inschrijvingen verlopen via een online aanvraagformulier.

We maken ons klaar voor een spetterende editie van de kerstmarkt. Net zoals vorige edities toveren we de Markt van Zottegem om tot een sfeervol kerstdorp. Een deel van de houten chalets is bestemd voor permanente uitbating. Daarnaast kunnen Zottegemse handelaars en verenigingen ook een chalet uitbaten tijdens het eerste, tweede of derde weekend van december.

De kerstmarkt is open vanaf vrijdag 2 december tot en met vrijdag 30 december. Verenigingen en bedrijven die graag een chalet willen uitbaten, zowel permanent als niet-permanent, dienen een aanvraag in via een online aanvraagformulier op Zottegem.be/aanvraagformulier-kerstmarkt. Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 18 oktober om 10.00 uur, tot uiterlijk maandag 14 november om 10.00 uur. Inschrijven kan enkel via het online aanvraagformulier en niet via e-mail.

Het kerstmarktreglement is te raadplegen via Zottegem.be/kerstmarktreglement. Bij vragen mailen standhouders naar economie@zottegem.be.