Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Kerstmarkt 2021: inschrijvingen starten dinsdag 19 oktober

15 okt 2021

Kerstmarkt 2021: inschrijvingen starten dinsdag 19 oktober


Na een jaar afwezigheid omwille van corona, maakt Stad Zottegem zich dit jaar terug op voor de Kerstmarkt 2021! Net zoals vorige edities wordt de Markt van Zottegem overdekt en omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp. Een deel van de houten chalets is bestemd voor permanente uitbating. Daarnaast kunnen Zottegemse handelaars en verenigingen ook een chalet uitbaten tijdens het tweede, derde of vierde weekend van december.

De Kerstmarkt is open vanaf vrijdag 3 december tot en met zondag 26 december, telkens van donderdag tot zondag. Permanente standhouders mogen hun chalet ook vrijblijvend openen op oudejaarsnacht. Ook tijdens de tweede stedelijke nieuwjaarsdrink op zondag 2 januari mogen alle standhouders openen want die dag nodigen we alle Zottegemnaren uit om samen te klinken op het nieuwe jaar!

Wil je graag een chalet uitbaten tijdens de Kerstmarkt? Zowel voor een permanente als een niet-permanente chalet moet je een aanvraag indienen via een online aanvraagformulier. Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 19 oktober om 10.00 uur, tot uiterlijk maandag 15 november om 10.00 uur. Let op: inschrijven kan enkel via het online aanvraagformulier, en niet via e-mail.  

 
Meer informatie over de openingsuren, uitbating en vergoeding vind je in het kerstmarktreglement.
Vragen? Stuur een mailtje naar economie@zottegem.be.


foto facebook_egmontswinterdorp oud