Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Ingang Bibliotheek Zottegem via Leesterras. En zet u gerust efkes!

5 mei 2021

Ingang Bibliotheek Zottegem via Leesterras. En zet u gerust efkes!


Vanaf zaterdag 8 mei zal de ingang van de stedelijke bibliotheek voor de volwassenen via het Leesterras aan het Egmontpark gaan. De ingang voor de jeugdafdeling blijft via de hal aan de voorkant van het kasteel. Op die manier blijven we zoveel mogelijk afstand bewaren tussen bezoekers en bevorderen we de toegankelijkheid voor alle leners.
 
Op 8 mei opent ook het Leesterras opnieuw voor bezoekers. Leners kunnen vanaf dan terug buiten genieten van een krant, tijdschrift, boek, of gewoon van het zonnetje. Omdat we de zwaar getroffen horeca willen steunen, bieden we voorlopig geen consumpties aan in de bibliotheek. Op een Zottegems café- of restaurantterrasje kan je je natuurlijk wel installeren met een uitgeleend boek en een drankje..

Reservaties zijn nog steeds gratis en de bibliotheekmedewerkers leggen zoals altijd met veel plezier boeken voor jullie klaar. Sinds 22 februari – de dag dat de deuren opnieuw open gingen voor publiek – reserveerden jullie zo al meer dan 4500 materialen.

Maak voor je bezoek aan de bib een afspraak via Zottegem.bibliotheek.be. Om een reservatie te komen afhalen dien je ook eerst een afspraak te maken.
Alle coronamaatregelen in de bibliotheek kan je nalezen op de website: Zottegem.bibliotheek.be/aangepaste-dienstverlening-corona-tijden
 
Wil je steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Bibliotheek Zottegem? Schrijf je dan in voor de splinternieuwe nieuwsbrief: Zottegem.bibliotheek.be/nieuwsbrief.