Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Infrabel onderhoudswerken Lageweg en Leeuwergemstraat

13 mrt 2021

Infrabel onderhoudswerken Lageweg en Leeuwergemstraat


Infrabel voert komende week onderhoudswerken uit aan de overwegen van de Lageweg en de Leeuwergemstraat in Zottegem. Deze werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te garanderen. De werken vinden 's nachts plaats van maandagavond 15 maart tot zaterdagochtend 20 maart 2021.
 
De overwegen zullen tijdens de werken afgesloten zijn voor alle verkeer, dus vanaf maandagavond 15 maart 22 uur tot zaterdagochtend 20 maart 6 uur. In samenspraak met Stad Zottegem wordt er een omleiding voorzien via de Europaweg, Leenstraat en Ballingsweg. Deze werken kunnen voor enige geluidshinder zorgen.
 
Bedankt voor je begrip en geduld! Infrabel stelt alles in het werk om de hinder tot werk om de hinder tot een minimum te beperken.
 
Vragen? 
Neem een kijkje op www.infrabel.be/nl/werven, of contacteer Infrabel via email naar contact@infrabel.be of telefonisch op het nummer 02 525 22 11.