Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Infoavond nieuwe plannen stadionsite

26 apr 2023

Infoavond nieuwe plannen stadionsite


Op dinsdag 2 mei stelt het stadsbestuur de nieuwe plannen van het stadionproject aan de Bevegemse Vijvers voor. Het stadsbestuur en de architecten kropen opnieuw achter de tekentafel nadat enkele partners zich terugtrokken uit het project.

Zoals de meesten wel weten, werken we al enige tijd aan de plannen voor de vernieuwde stadionsite. Helaas trokken recent enkele partners zich terug uit het project, waardoor we de plannen moesten bijstellen. We willen ons engagement naar de betrokken verenigingen toe nog altijd nakomen en hen uitzicht geven op de infrastructuur die ze nodig hebben. Daarom lieten we geen gras groeien over de nieuwe plannen. Wie het nieuwe ontwerp in primeur wil ontdekken, is meer dan welkom op het Administratief Centrum Sanitary op dinsdag 2 mei, tussen 18u30 en 21u30.

 

Praktisch

Geïnteresseerden kunnen de plannen inkijken tijdens een infoavond op dinsdag 2 mei, doorlopend tussen 18u30 en 21u30 in de Lichtstraat (vierde verdieping van Administratief Centrum Sanitary). Gelieve vooraf in te schrijven via zottegem.be/infoavond-stadionproject.