Infoavond groepsaankoop dak-en spouwmuurisolatie

Bespaar tot 220 euro per jaar op je energiefactuur!


Dit voorjaar wordt alweer een 2de infosessie rond ‘Wonen’ aangeboden aan de bevolking. Na een praatcafé Zozo op 27 februari 2018 rond ‘Aangepast & levenslang wonen’,
geven we nu graag tekst en uitleg bij de Groepsaankoop dak-en spouwmuurisolatie van Solva waar u kan op intekenen.  Ook de energielening komt uitvoerig aan bod.

Zottegem wil de energiefactuur van haar inwoners drastisch verminderen en biedt daarom samen met SOLVA en het Energiehuis Bea een groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie aan.
Wie intekent, bespaart niet alleen stevig op de energiefactuur (tot 220 euro per jaar), maar is ook zeker van de beste prijs en een kwaliteitsgarantie van de uitgevoerde werken.
En je helpt bij de realisatie van het engagement van de steden en gemeenten om de CO2 uitstoot op hun grondgebied met 40% te reduceren in het kader van het klimaatplan.

Hoe werkt het?


Aangezien elk huis zijn eigen unieke structuur heeft, komt een professional langs u langs voor het bekijken van uw woning. Vervolgens maakt deze een offerte op maat voor dak- of
spouwmuurisolatie of beide. Ten gevolge van de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid door het onafhankelijke studiebureau Zero Emission Solutions.
Als de deelnemer uiteindelijk tevreden is van de offerte, gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Zero Emission Solutions de uitvoe¬ring van de maatregel(en) op.

De actie loopt van 01.02.18 tot en met 31.12.18. Info en inschrijven op www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

Meer weten?


De stad Zottegem organiseert op 19 april 2018 een infoavond over deze groepsaankoop. De avond vindt in het AC Sanitary (zaal Noorderlicht, 4de verdieping), Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem.
De avond is gratis, maar inschrijven is nodig en kan via de website https://www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil/solva/infosessies.php

 Contactgegevens

Stad Zottegem
Gustaaf Schockaertstraat 7
9620 Zottegem
09 364 65 00
Btw BE 0207 444 990
Contacteer ons


© Stad Zottegem - Alle Rechten Voorbehouden - Powered by The eForum Factory