Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Het nieuwe seizoen van CC Zoetegem: een cultureel feest!

25 jun 2024

Het nieuwe seizoen van CC Zoetegem: een cultureel feest!


De ticketverkoop van Cultuurcentrum Zoetegem draait op volle toeren! Het programma van 2024 – 2025 belooft een culturele sensatie te worden, zo vinden liefhebbers van muziek en theater tot comedy en circus gegarandeerd hun gading. Tickets en info via cczoetegem.be.

Cultuurcentrum Zoetegem zat de afgelopen maanden niet stil en zorgt voor een spectaculair cultuurprogramma. Op de affiche pronken geweldige voorstellingen vol muziek, humor, theater, circus, apero klassiek, familievoorstellingen en film. Het wordt uitkijken naar optredens van bekende namen zoals Jeroen Leenders, een veelgeprezen cabaretier, en Jade Mintjens, een opkomend talent in de comedy-scène. De Belgische bands Compact Disk Dummies, Noordkaap, Kommil Foo, Tout Va Bien en het iconische duo Wout van Dessel & Silvy De Bie van Sylver zorgen voor muzikale hoogtepunten. Theaterliefhebbers kunnen genieten van de veelzijdige acteur en theatermaker Tom Van Dyck en de allround performer Bart Hollanders.

Daarnaast komt stand-up comedian Joost Van Hyfte het publiek aan het lachen brengen, terwijl Koen Buyse zorgt voor een onvergetelijke muzikale avond. De Amerikaanse zangeres Heather Nova en televisiepersoonlijkheid Sven de Leijer brengen hun talenten naar het podium voor boeiende voorstellingen. Het programma van CC Zoetegem biedt daarnaast nog veel meer: spannende circusvoorstellingen, ontroerende familievoorstellingen en betoverende filmvertoningen. De apero klassiek-reeks biedt bovendien de perfecte gelegenheid om te genieten van klassieke muziek in een ontspannen sfeer.

Het team van CC Zoetegem neemt bezoekers ook dit jaar mee voor een culturele reis vol verrassingen. De veelzijdige line-up zal zelfs de meest doorgewinterde cultuurliefhebbers verrassen. De tickets vliegen de deur uit, zo zijn Novastar, Jade Mintjens en Heather Nova al helemaal uitverkocht. Mis deze kans niet om een seizoen vol cultuur, vermaak en inspiratie te beleven!

Ticketverkoop

Het volledige programma en tickets is te vinden via de vernieuwde website www.cczoetegem.be. Op maandag van 14 tot 17 uur en dinsdag van 9 tot 12 uur, kunnen bezoekers ook hun tickets kopen aan de UiTBalie in het Oud Stadhuis op de Markt. Alle info over de openingsuren via zottegem.be/uitbalie.