Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Grote Boekenverkoop Route 42: zaterdag 23 april

11 apr 2022

Grote Boekenverkoop Route 42: zaterdag 23 april


Na een noodgedwongen pauze van twee jaar gaat de Grote Boekenverkoop van Route 42 dit jaar opnieuw door in de feestzaal Bevegemse Vijvers. Vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur vinden bezoekers er een groot aanbod van boeken, cd’s, dvd’s en tijdschriftenpakketten aan 1 EUR. Inschrijven is niet nodig, iedereen welkom!

Door corona is de verkoop twee jaar niet kunnen doorgaan. De bibliotheken hebben al die tijd natuurlijk niet stilgezeten. Oudere of minder gelezen exemplaren hebben plaatsgemaakt voor gloednieuwe. De zolder van de bibliotheek puilt uit van afgevoerde werken die op zoek zijn naar een nieuwe boekenkast. Verwacht je dus maar aan een gigantisch aanbod! Er vroeg zijn is de boodschap: de interessantste boeken worden meestal snel verkocht. 

De verkoop van Route 42 bestaat uit de werken van zes bibliotheken. Geraardsbergen, Herzele, Lierde, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem slaan de handen in elkaar om de afgevoerde werken te verkopen. Bezoekers ontdekken er jeugdboeken, fictie en non-fictie voor volwassenen, tijdschriftenpakketten, cd’s en dvd’s. Alles wordt verkocht aan 1 EUR en de toegang is gratis.