Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Gratis pronostiek Rode Duivels

4 jun 2021

Gratis pronostiek Rode Duivels


Win fantastische prijzen bij Zottegemse handelaars
 
Volgend weekend spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het EK voetbal. Voor dit Europees Kampioenschap ging Stad Zottegem in zee met het online platform Tifogame en biedt aan haar inwoners een gratis pronostiek met een mooie prijzenpot. Word jij dé voetbalkenner van Zottegem?

Met dit aanbod spelen we niet alleen in op één van de grootste sportevenementen van het jaar, we betrekken meteen ook onze lokale handelaars, bedrijven én alle inwoners om zo het lokaal shoppen nog aantrekkelijker te maken. Maar liefst 41 Zottegemse handelaars doen mee aan deze actie.
 
Deelnemen is heel eenvoudig: vraag je flyer bij een deelnemende handelaar, scan de QR-code die op je flyer staat, registreer je en voorspel de uitslagen van de Rode Duivels. Deelnemen is gratis en bij elke handelaar kan je heel mooie prijzen winnen gaande van reischeques, geschenk- en biermanden tot zelfs een vat van 30 liter bier en waardebonnen tot 300 euro!
 
Daarnaast gaan we ook op zoek naar de grootste voetbalkenners van onze stad, en wordt er een algemeen klassement opgemaakt voor alle deelnemers in Zottegem. We schenken aan de eerste 10 in het klassement tot 250 euro aan Zottegemse cadeaubonnen.

Deelnemen kan nog tot en met 12 juni, de dag waarop de Rode Duivels hun eerste wedstrijd spelen tegen Rusland. Alle deelnemende handelaars vind je via www.tifogame.be/Zottegem.