Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Gratis gezinsnamiddag op 21 juli

12 jul 2022

Gratis gezinsnamiddag op 21 juli


Op de nationale feestdag slaan Stad Zottegem en de Parkconcerten de handen in elkaar. Vanaf 12.00 uur wordt het Egmontpark omgetoverd tot een paradijs voor kinderen met randanimatie. Doorheen de dag worden bezoekers verwend met muzikale shows en als afsluiter het parkconcert van 50 Tinten Brijs. Alle activiteiten zijn gratis en na te lezen op Zottegem.be/21juliviering.

De nationale feestdag op 21 juli wordt dit jaar gevierd in het Egmontpark. Vanaf 12.00 uur staat er een gevarieerd programma op de planning. Op het openluchtterras geniet je van een drankje en een frietje. Kinderen kunnen zich uitleven op de randanimatie met gekke kapsels, springkastelen, kindergrime en een ballonplooier.

Doorheen de dag wordt een muzikale show georganiseerd voor jong en iets ouder. The Crazy Discoshow opent de dag om 13.30 uur. Daarna is het de beurt aan Boma en de Slagerparade om 15.00 uur. Zij zorgen voor een wervelend volksfeest. Om 17.30 uur brengt Buscemi Live een mix van lounge, jazz, house, bossa, electro, afro en latino grooves. De 21 juli-viering komt er in samenwerking met de Parkconcerten. De gezinsnamiddag wordt afgesloten met het parkconcert van 50 Tinten Brijs, een optreden vol fantastische muziek uit eigen land en Nederland.

De 21 juliviering belooft een goed gevulde en gezellige namiddag te worden. Jong en oud genieten van het gratis programma en vinden de nodige verfrissing op het openluchtterras. De samenwerking met de Parkconcerten geeft ons de kans om nog langer te genieten van onze nationale feestdag. Zo wordt niet alleen de namiddag gezellig vertoeven, maar genieten we ook ‘s avonds van geweldige muziek.