Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Extra stille studeerplekken in Bevegemse Vijvers vanaf 5 januari

4 jan 2021

Extra stille studeerplekken in Bevegemse Vijvers vanaf 5 januari


03.01.2021

Vanaf dinsdag 5 januari zet de Zottegemse Sportdienst de deuren van de feestzaal Bevegemse Vijvers open voor studenten die op zoek zijn naar een stille studeerplek. Eerder creëerde het stadsbestuur al 15 rustige studeerplekken in de bibliotheek. Tijdens de kerstvakantie was het praktisch onmogelijk om in de Bevegemse Vijvers studeerruimte vrij te maken maar vanaf dinsdag trekken we de studeercapaciteit gevoelig op met 50 extra plaatsen in de feestzaal, en dit tot en met vrijdag 29 januari.
 
Ook voor een studeerplek in de Bevegemse Vijvers is reservatie in deze coronatijden noodzakelijk. De feestzaal van de Bevegemse Vijvers opent zijn deuren op dinsdag 5 januari, reserveren kan vanaf maandagmiddag 4 januari via zottegem.be/studeerruimtes. Ook in de bib zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar de komende weken.
 
Het is de bedoeling om voor de examenperiode in mei en juni, van bij de start van de blokperiode een grotere capaciteit te kunnen aanbieden. Daarom zijn we nu al de puzzel aan het leggen in overleg met de middelbare scholen, die ook op de site Bevegemse Vijvers examens wensen te organiseren.