Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Dank en erkenning tijdens Dag van de Zorg

11 mrt 2024

Dank en erkenning tijdens Dag van de Zorg


Zottegemse centra gooien op 17 maart hun deuren open voor Dag van de Zorg!

Op zondag 17 maart openen het woonzorgcentrum (WZC), dagverzorgingscentrum (DVC) en lokaal dienstencentrum (LDC) Egmont hun deuren voor Dag van de Zorg. Dit jaar staat het thema ‘troeven van de zorg’ centraal. De centra beloven alvast hun sterkste troeven helemaal uit te spelen terwijl ze bezoekers onthalen van 10.30 uur tot 16 uur. Alle info via zottegem.be/dagvandezorg.

Via interactieve workshops hopen het WZC, DVC en LDC Egmont aan bezoekers weer te geven hoe zij te werk gaan. De centra gooien hun sterkste troeven op tafel tijdens de Dag van de Zorg en gunnen iedereen een blik achter de schermen. Bezoekers kunnen tussen 10.30 uur en 11 uur terecht in het lokaal dienstencentrum, waar hen een aperitiefconcert van het bewonerskoor te wachten staat. Hierna wordt de dag voortgezet in het woonzorgcentrum. Er staan zowel interactieve workshops, als infostands en een klankschaalconcert op de planning. Een planning die ook op maat van kinderen is, want de paashaas zakt af naar de Deinsbekesite!


Voor de zorg, door de zorg

Op 17 maart richten we de schijnwerpers op de geweldige medewerkers uit onze zorgsector. Een dag volledig in het teken van de zorg, op maat van familie en nieuwsgierige bezoekers. Onze fantastische collega’s van de drie centra zetten zich dagelijks belangeloos in, de uitgelezen kans dus om hun inzet van nabij te bewonderen.


Aanhoudende zoektocht voor hulp

Ben jij gebeten door de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tijdens Dag van de Zorg nodigt WZC Egmont toekomstige collega’s uit! We lanceren een mini jobbeurs, waar geïnteresseerde bezoekers meteen al hun vragen kunnen stellen. De ideale manier om te proeven van onze werking!.