Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Comedyavond diabetes

29 feb 2024

Comedyavond diabetes


Op vrijdag 22 maart zakt komiek Koen Dewulf af naar het Lokaal Dienstencentrum Egmont. De voorstelling brengt het thema diabetes op een humoristische manier naar de Zottegemnaar. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Alle info via zottegem.be/comedyavond.

Ongeveer 1,1 miljoen Belgen heeft diabetes, een gigantisch aantal. Een leerrijke maar entertainende voorstelling rond diabetes is dus zeker welkom! Lokaal dienstencentrum Egmont ontvangt samen met Diabetesliga Zottegem komiek Koen Dewulf. Met zijn act hopen ze het nieuw, verfrissend aanbod van het lokaal dienstenscentrum op de kaart te zetten.

Een humoristische twist

Omgaan met diabetes is niet altijd makkelijk, maar als vader van twee zonen met diabetes kan je soms niet anders. Koen Dewulf zag de uitdaging als een kans. De verhalen en ervaringen van zijn zonen, bundelt hij tijdens de voorstelling ‘Ons zoetje’, vol liedjes en ludieke anekdotes. Hij getuigt over hoe hij omgaat met diabetes, vol tips en tricks met een kleine kwinkslag.

Een fris assortiment

Met de voorstelling blaast het Lokaal Dienstencentrum Egmont zijn aanbod nieuw leven in. De comedyavond is het ideale startmoment voor de frisse wind door het LDC. Met de voorstelling vestigen we op een luchtige manier de aandacht op diabetes. De ziekte beheerst voor veel Zottegemnaren een groot deel van hun leven, een ludieke avond rond het thema is dus voor iedereen welgekomen.

Praktisch

Datum: Vrijdag 22 maart

Uur: 19.30 uur

Locatie: LDC Egmont, Arthur Gevaertlaan 23

Prijs: 10 euro, 8 euro voor leden Diabetesliga en 2 euro voor houders van een UiTPAS met kansentarief

Tickets zijn te koop door te storten op het rekeningnummer BE40 0689 0832 1363 voor 15 maart. Tickets zijn ook te verkrijgen via LDC Egmont 09 364 56 95 of ldcegmont@ocmw.zottegem.be.