Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Circus Ronaldo: acrobatie in het park

5 apr 2022

Circus Ronaldo: acrobatie in het park


Van donderdag 14 tot en met zondag 17 april strijkt Circus Ronaldo neerin het Egmontpark. Artiesten Danny en Pepijn Ronaldo verrassen het publiek methun spectaculaire voorstelling Sono io. Sono Io is circus, muziek, acrobatie;het is energie en ook even een krop in je keel krijgen van zoveel schoons. Eenabsolute aanrader voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Devoorstelling Sono io komt er door de samenwerking tussen CC Zoetegem, CC DeFabriek, GC De Kluize en Cultuurhuis Merelbeke. De regionale samenwerkingtussen deze vier cultuurhuizen neemt vele vormen aan. Waar ze in coronatijdensamen het licht brandend hielden slaan ze nu de handen in elkaar voor deorganisatie van deze out-of-the box voorstelling op een originele plek. Hetdoel van de samenwerking is gezamenlijk een grote voorstelling aanbieden oplocatie. Zo waren eerder Circus Ronaldo met Fidelis Fortibus te gast op de sitevan Stokerij Van Damme in Balegem, alsook Studio Orka met Inuk in Huis van hetKind in Zottegem.

Door dezesamenwerking kunnen we onze inwoners unieke voorstellingen aanbieden. We zijnverheugd dat Circus Ronaldo zijn tenten opslaat aan ons prachtig Kasteel vanEgmont. De unieke locatie zorgt ervoor dat bezoekers van de voorstelling nogmeer in het verhaal worden getrokken. Als je Circus Ronaldo eerder aan het werkzag, weet je dat ook deze voorstelling je van je sokken blaast. Wie hen nogniet zag: grijp je kans.

Sono io: muziek, acrobatie enenergie

In de showSono io wagen vader Danny en zoon Pepijn Ronaldo zich aan een acrobatischekrachtmeting. De combinatie van muziek en acrobatie trekt het publiek mee enbrengt een glimlach op het gezicht van jong en oud. Circus Ronaldo eert declowneske tradities van het familiecircus en weet het publiek te ontroeren methun verhaal. Een herkenbaar verhaal dat de relatie tussen vader en zoon toont.

Bezoekersbewonderen de show op 14, 15 en 16 april telkens om 20.00 uur. Op zondag 17april start de show om 17.00 uur. Tickets zijn te koop via de deelnemendecultuurhuizen:

  • CC Zoetegem:www.cczoetegem.be of uitbalie@zottegem.be, 09 364 69 33
  • CC DeFabriek: webshopsintlievenshoutem.recreatex.be of 053 60 72 35
  • GC DeKluize: www.gcdekluize.be of reservatie@oosterzele.be, 09 363 83 30
  • CultuurhuisMerelbeke: www.cultuurhuis.merelbeke.be of info@cultuurhuis.merelbeke.be, 09210 35 80

 

Tickets kosten 16 EUR voor min 26-jarigen en 18 EUR voorvolwassenen.