Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  CC Zoetegem zorgt voor spectaculair cultuurprogramma

12 jun 2023

CC Zoetegem zorgt voor spectaculair cultuurprogramma


Op 25 mei stelde CC Zoetegem naar jaarlijkse gewoonte het cultureel programma 2023-2024 voor. Op inventieve en ludieke wijze werd een lading verse namen op de Zottegemse cultuurmarkt losgelaten. Tickets voor het nieuwe seizoen zijn vanaf nu te koop via de UiT-balie of via cczoetegem.be.

Het team van CC Zoetegem ging weer op zoek naar de mooiste pareltjes uit binnen- en buitenland om Zottegem een cultuurseizoen van formaat te serveren. Persoonlijk vind ik dat ze daar met vlag en wimpel in geslaagd zijn. Zowel op vlak van muziek, alsook humor, theater, circus en film hebben ze enkele kleppers gestrikt. Ik nodig iedereen van harte uit om te grasduinen door het programma en alvast tickets te bestellen voor je favoriete acts. Want cultuur is nog altijd een heerlijke manier om even te ontsnappen aan het dagdagelijkse leven en om de batterijen op te laden.

Gevarieerd programma

En of er voor elk wat wils is dit seizoen. Muziekliefhebbers kunnen onder meer uitkijken naar Daan, School is Cool en Trixie Whitley. Maar ontdek zeker ook goed bewaarde geheimen zoals de Senegalese muzikant Momi Maiga. Wie fan is van goed theater en lezingen kan onder andere uitkijken naar de lezing van Zottegemnaar Jean Blaute, Het Scheldeoffensief van ons inclusief theaterproject Brut à L’air, de voorstelling van Guga Baul en Jonas Van Thielen, de ochtendvroege wandeling met Begijn Le Bleu en het muziektheater met onder meer Jan Decleir. Lachen doen we dit seizoen met Piv Huvluv, Stijn Meuris, Amelie Albrecht en vele anderen. Het filmseizoen zetten we sterk in met Oscarrevelatie Everything Everywhere All at Once. En ook voor kleine cultuurfans is spektakel verzekerd met circustheater, sprookjes en een bezoekje van de Sint in december! En uiteraard is er ook dit seizoen een mooi aanbod Apero Klassiek en Apero Jazz.

Praktisch

Doorblader het volledige programma via zottegem.be/seizoenbrochure-cc.

Tickets zijn vanaf nu te koop via cczoetegem.be