Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  CC Zoetegem zomert!

18 jun 2021

CC Zoetegem zomert!


Tijdens de zomervakantie plant CC Zoetegem enkele openluchtevenementen, op bijzondere plekken in Zottegem. Zin in een avondje comedy in een uniek kader? Of een gezellige zondagnamiddag met het gezin? Bestel dan vanaf volgende dinsdag 22 juni je tickets op www.cczoetegem.be.
 
Het kriebelt bij iedereen ongetwijfeld enorm om weer te kunnen genieten van leuke voorstellingen, samenzijn met vrienden en cultuur. We hebben het lang moeten missen! CC Zoetegem is achter de schermen druk aan het werk geweest, niet alleen met het programma 21/22, maar ook met het organiseren van enkele speciale evenementen in openlucht. Uiteraard worden deze veilig en volgens de geldende maatregelen georganiseerd. Fijne vooruitzichten dus!

Comedystadion

Met het Comedystadion kan je genieten van een heerlijke selectie stand-up comedy in het oude stadion Jules Matthijs. Met namen als o.a. Gili, Bas Birker, Steven Goegebeur en Amelie Albrecht in het lijstje, beloven dat één voor één topavonden te worden. Telkens op dinsdagavond: 6 juli, 13 juli, 20 juli en 24 augustus.

Cultuurkaravaan

Al meer dan 6 jaar is het familiefestival Cultuurkaravaan een vaste waarde in Zottegem. Vorig jaar werd Cultuurkaravaan omgetoverd tot een QR-wandeling door Sint-Maria-Oudenhove en dit jaar wordt het familiefestival gespreid over 4 zondagen in juli en augustus. Op zondag 4 juli, 18 juli, 8 augustus en 29 augustus ben je welkom in het prachtige Beislovenpark. Je koopt een ticket en verblijft met dat ticket 2 uur in de Cultuurkaravaansite, waar je kan genieten van familietheater, leuke animaties en tal van randactiviteiten, overgoten met een zomers sausje!

Praktisch

Op de website van CC Zoetegem - www.cczoetegem.be - vind je het volledige programma en meer informatie over de voorstellingen. Daar kan je, vanaf dinsdag 22 juni, ook tickets kopen. Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt, dus wacht niet lang. We heten je van harte welkom!