Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Braderie Zottegem 2024

27 mei 2024

Braderie Zottegem 2024


Op 14, 15 en 16 juni organiseert stad Zottegem de jaarlijkse braderie onder het motto ‘Zottegem, daar zit muziek in’. Na de succesvolle editie van vorig jaar, wordt ook in 2024 het centrum in een muzikaal jasje gestoken. Bezoekers kunnen deelnemen aan de spaarkaartenactie en maken kans op mooie prijzen. Alle info via zottegem.be/braderie.

Net als vorig jaar staat de Zottegemse braderie volledig in het teken van: Zottegem daar zit muziek in!. De centrumstraten worden muzikaal opgeleukt door verschillende liveoptredens tijdens het weekend van 14, 15 en 16 juni. “Zottegem maakt zich op voor een onvergetelijke muzikale winkelervaring tijdens de jaarlijkse braderie. Het is het moment bij uitstek om de producten van onze lokale ondernemers te ontdekken. Van ambachtelijke producten tot de laatste nieuwe mode, iedereen vindt gegarandeerd zijn gading in het aanbod van onze Zottegemse handelaren. Het is fantastisch om ook dit jaar iedereen te mogen uitnodigen in onze centrumstraten!

Inschrijvingen handelaars

Geïnteresseerde handelaars, ook van buiten het centrum, die een stand willen in het centrum kunnen zich inschrijven vóór 31 mei via www.zottegem.be/inschrijvingbraderie, e-mail naar economie@zottegem.be of telefonisch 09 364 65 13.


Spaarkaartenactie

Dit jaar kunnen bezoekers heel wat prijzen winnen met de spaarkaartenactie. Elke aankoop bij een deelnemende handelaar levert bezoekers één stempel op, er zijn drie stempels nodig voor een volle spaarkaart. De volle spaarkaarten kunnen ingediend worden bij de deelnemende handelaars in een spaarbox, waarna elke deelnemer ook een exclusieve draagtas cadeau krijgt! Uit alle ingediende spaarkaarten worden heel wat winnaars getrokken die cadeaubonnen kunnen winnen.

Kinderzoektocht & muzikale wandeling

Speciaal voor de braderie wordt ook een kinderzoektocht ingericht. Bezoekers kunnen het invulformulier zelf afhalen op de dienst toerisme op de Markt, op vrijdag en zaterdag tijdens de braderie. Wie erin slaagt om de code te ontcijferen, krijgt een muzikaal gadget cadeau in het stadhuis. Daarnaast wordt ook de muzikale wandeling uit 2013 van onder het stof gehaald en in een hedendaags jasje gestoken.


Praktisch

Datum: 14, 15 en 16 juni
Uur: Vrijdag van 12 tot 18 uur, zaterdag van 10 tot 18 uur en zondag van 14 tot 18 uur
Locatie: Centrum Zottegem

De Stationsstraat, Hoogstraat en de Markt worden autovrij gemaakt op zaterdag en zondag.

Alle info is na te lezen via zottegem.be/braderie.