Home  /  Over Zottegem en haar bestuur  /  Publicaties  /  Nieuws  /  Bib gaat op zoek naar mening van de Zottegemnaar

27 okt 2022

Bib gaat op zoek naar mening van de Zottegemnaar


De bibliotheek van Zottegem schiet uit de startblokken om de terugkeer naar het Kasteel van Egmont zo goed mogelijk voor te bereiden. In dat kader wordt er een publieksbevraging gelanceerd, om te peilen naar de mening van de Zottegemnaar over de werking van de bib. De vragenlijst is tot 30 november terug te vinden onderaan deze pagina.

Door renovatiewerken aan het Kasteel van Egmont, vindt de bibliotheek van Zottegem sinds enige tijd onderdak in Buke 44. Om de terugkeer naar het kasteel zo goed mogelijk voor te bereiden, wordt er nu al in actie geschoten. De bibliotheek lanceert een publieksbevraging om te weten te komen wat de Zottegemnaar vindt van zijn/haar bibliotheek. De vragenlijst peilt onder meer naar de tevredenheid over het aanbod van de bib, maar ook naar wat de leners goed en slecht vinden aan beide locaties.

We hechten erg veel waarde aan de mening van de Zottegemnaar wat betreft de werking van de bibliotheek. Daarom horen we graag wat zij de sterktes en zwaktes vinden van onze bib. Zo kunnen we de terugkeer naar het Kasteel van Egmont optimaal voorbereiden en een multifunctionele plek creëren waar iedereen zich welkom voelt. Ook de mening van kinderen en jongeren is in dat opzicht erg belangrijk voor ons. Daarom betrekken we ook de scholen en jeugdopbouwwerkers in onze bevraging.

Praktisch

De vragenlijst invullen kan online via onderstaande knop. In de bibliotheek zijn ook papieren versies beschikbaar. De vragenlijst invullen kan tot 30 november en neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Mensen die zich ook in een latere fase graag beschikbaar stellen om concreter hun mening te geven en zo de bib te helpen vormgeven, kunnen hun contactgegevens invullen.

ik neem deel aan de publieksbevraging